Ötvös Tibor

A Bethesda nevéhez fűződik az eddigi legrosszabb Wii játék

A Bethesda nevéhez - korábban - csupa első osztályú akció-RPG fűződött és a Fallout 3-mal elérték eddigi karrierjük csúcspontját is.

A csapat korábban már sikerrel próbált ki más stílusokat is (például Sea Dogs vagy a klasszikus Delta V), ám a jelek szerint a sok RPG-zés közben már elfelejtették, hogyan is kell ezekben helyt állni. Legalábbis erre utal a nagy jóindulattal is csak középszerű akciójátéknak mondható Wet vagy a legutóbbi Wii játékuk, mely egyszerűen katasztrofálisra sikeredett.



Legalábbis az ONM (Official Nintendo Magazine) nem átallotta a Wheelspin címmel megjelent versenyjátékot mindössze 11 ponttal jutalmazni (a százból) és ezzel jelen pillanatban a kapható legrosszabb Wii játék lett a Bethesda alkotása. Hozzátennénk, hogy a többi magazin sem kímélte, hiszen olyan észrevételek jelentek meg más kritikákban, mint a "játék gyorsabban szétesik, mint egy guriga vécépapír egy autómosóban" vagy "a Wheelspin akkora élvezet, mint egy csapat feldühödött tarajos süllel egy kádban fürdeni".

Az ONM végső megállapítása szerint "inkább húzzuk le a vécén a játékra kiadandó pénzt, mert így legalább tudjuk, hova került". Mindenesetre a kiadó mostantól nagyon megválogatja, milyen programokhoz adja a nevét, hiszen saját fejlesztés még nincs hivatalosan bejelentve és 2010-ben mindössze a Fallout: New Vegas, Brink és Rage jelenik meg a logójuk alatt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #3
    Hát ahogy a call of duty world at wart megoldották úgy az obliviont is meg lehetett volna, de mindegy is, ha a bethesda játékot csinált wiire, az lett volna valamilyen rpg.
  • lokko #2
    a wii kőkemény 82mega RAMjára Oblivion-t ? aligha :D
  • zola2000 #1
    Inkább a fallout3mat/obliviont portolták volna wiire abból a pénzből, amit erre költöttek. Ha a nextgen call of dutykat lehet szépen portolni wiire, akkor azokat is lehetett volna.