SG.hu

WAP-on is közvetítik az idei tűzijátékot

Wapon is közvetíti a TV2 az idei augusztus 20-ai tűzijátékot, így azt arra alkalmas készülékkel bárki megnézheti, sőt meghallgathatja a hozzá tartozó zenét.

A mobil televíziózás hazai történetében ez nem csupán az első szabadtéri közvetítés, de az első alkalom is, amikor mindhárom magyar mobilszolgáltató ügyfelei bekapcsolódhatnak. Így a csatornának köszönhetően már annak sem kell lemondania az élményről, aki személyesen nem tud részt venni a budapesti ünnepségen. A TV2 a Miniszterelnöki Hivatal közreműködésével élőben közvetíti a wap.tv2.hu oldalon az idei Szent István napi tűzijátékot, amely a tervek szerint minden eddiginél színvonalasabb és biztonságosabb programot kínál.

A korábbi évekkel ellentétben idén hat helyszínről - a Lánchíd, a Citadella, az Erzsébet híd két helyszíne mellett a Margit híd és a Lánchíd, illetve a Szabadság híd és a Petőfi híd közötti két uszályról - lövik majd fel a rakétákat. Ennek köszönhetően a helyszínen a nézők a Petőfi hídtól a Margit hídig a korábbi 1500 méteres helyett 3700 méternyi partszakaszon élvezhetik a látványt. A műsor során 15 új, Magyarországon még soha nem látott látványelemet mutatnak majd be, ezeket közvetíti a TV2 a hagyományos televízió mellett mobil TV-n keresztül is a távollévőknek.

A mobiltelevíziós közvetítés azonban a helyszínen tartózkodók élményét is fokozhatja: mivel a tűzijáték zenéjét is magába foglalja, aki a 20, egyenként 100 decibeles hangtoronytól távolabb állva nem hallja tisztán az aláfestést, az a wap.tv2.hu-ra klikkelve javíthat az összhatáson.

A nagyszabású tűzijáték lesz Magyarországon az első olyan műsor, amelyet mindhárom mobilszolgáltató előfizetői élőben követhetnek figyelemmel az arra alkalmas készülékeikkel. "A TV2 alkalmazkodva a digitalizáció fejlődésének üteméhez különös figyelmet fordít arra, hogy az általa gyártott és sugárzott minőségi műsorok ne csak a televízió képernyőjén legyenek elérhetőek, hanem azokat a nézők bárhol és bármikor megnézhessék a csatorna internetes illet wap oldalán. Külön öröm számomra, hogy azt követően, hogy 2005-ben a kereskedelmi csatornák közül elsőként a TV2 Megasztár c. műsorának döntőjét lehetett élőben figyelemmel kísérni 3G technológia segítségével, 2007-ben Magyarországon ismét úttörő szerepet vállalva részesei lehetünk annak, hogy immár mindhárom mobilszolgáltató ügyfelei számára élőben váljon elérhetővé a nemzeti ünnep kapcsán sugárzott televízióműsor." - nyilatkozta Fülöp Tamás, a TV2 üzletfejlesztési és digitális média igazgatója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • m4G1c #2

    az összes surmó szolgáltató bekaphatja ilyen árak mellett, amit felszámolnak adatforgalmi díjként. mellesleg az is hülye, aki ezt telefonon nézi meg. ha képernyő, akkor már inkább milkdrop :]
    bár ez nyilván a tavalyi eset miatt egy kis pluszbevétel azoktól, akiket sikerült meghülyíteni a tüzijáték-balesetekkel :P
  • shusaku #1
    bruhaha