Németh Szabolcs

Zoom Paparazzi - ronda, de jó még lehet

Az RTL egy nagyon ronda, de a témáját tekintve egyáltalán nem asztalról lesöprős programmal szeretne villogni november környékén.

A sztárok élete a modern korban mindig is foglalkoztatta az emberek jó részét. Lehet vitatkozni, hogy most ez rossz vagy előnyös fejlemény az emberiség történelmében. (Nem, nem lehet vitatkozni, főleg akkor nem, ha látjuk a Győzikét a TV-ben, akit úgy kezelnek, mint egy sztárt. A Siker Sukár miatt a kérdés eldőlt, a sztárok bálványozása, valamint egészségtelen hajhászása elitélendő dolog.) Ahogy az viszont már lenni szokott, minél inkább helytelen valami, annál többen űzik. Valahogy ezt szeretné zsetonokra lefordítani az RTL legújabb játékukkal a Zoom Paparazzi-val.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A játékban feladatunk roppant egyszerű. A ránk bízott celebekről minél erotikusabb, botrányosabb képet, videót kell készítenünk. "A sztárok élete mindig is érdekelte az embereket. Továbbá nem titkolt szándékunk, hogy a számítógépezésben még mindig rendesen lemaradó hölgyeket is a gép elé vonzzuk." - nyilatkozta Holger Strecker.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gyuri12 #4
    annyira azért nem ronda...csak ha már itt ilyen fényképezős dolgok lesznek,akkor legyen már "élethű" aza kép...
  • Cat 02 #3
    uhh de ronda :)
    biztos jó lesz ^^
  • Petys #2
    jah, úgy 3 évvel ezelőtti grafika...
    egyébként nem rossz ötlet ;)
  • Morden23 #1
    Nem tudom, pont egy ilyen kategóriás játéknál mondanám azt, hogy rohadt sokat számít a grafika.