SG.hu

Nyolc városban van T‑Mobile 3G

Győrben és Szegeden is elindult a T‑Mobile mobil szélessávú (3G/HSDPA) szolgáltatása, és a szolgáltató bejelentette, hogy ügyfelei a HSDPA-val az így már nyolc városra kiterjedő harmadik generációs hálózat szinte teljes egészén 1,5 Mbps sebességgel internetezhetnek.

A T‑Mobile 3G/HSDPA mobil szélessávú lefedettsége jelentősen bővült. A cég ügyfelei a 3G-s szolgáltatásokon (pl. mobil tévé, videotelefon) túl Budapesten, Debrecenben, Pécsen, Balatonfüreden, Siófokon, Balatonalmádiban, Győrben és Szegeden 1,5 Mbps letöltési sebességgel internetezhetnek. A T‑Mobile-nál elérhető mobil szélessáv (3G/HSDPA) nagyobb méretű videofájlok gyors letöltésére, folyamatos jó minőségű videoátvitelre egyaránt használható.

A legnagyobb hazai mobilszolgáltató az idei évben jelentősen bővíti 3G hálózatát, és az újonnan bekapcsolódó településeken a 3G hálózaton a HSDPA is elérhető lesz. A már most 1,5 Mbps letöltési sebességre képes mobil szélessáv szolgáltatást a társaság előfizetői a kizárólag a T‑Mobile-nál kapható compact HSDPA kártyatelefonnal vehetik igénybe, amelyet akciósan, Net 1000 csomag előfizetése esetén 0 forintért vásárolhatnak meg.

A mobil szélessávú (3G/HSDPA) eszközök köre hamarosan további újdonságokkal bővül, a közeljövőben forgalomba kerül a Samsung Z560, a T‑Mobile MDA Vario II, továbbá az asztali számítógépekhez USB portra csatlakoztatható kisméretű HSDPA modem is. A T‑Mobile a következő 2 évben 3G/HSDPA mobil szélessávú hálózatán az elérhető adatátviteli sebességet többszörösére, a tervek szerint 10 Mbps-ra növeli, emellett a feltöltési sebesség is elérheti majd a 2 Mbps-ot!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • quentit #4
    Ja és nincs említve a cikkben, de akkor van "ingyen" HSDPA kártya, ha 2 év hűségnyilatkozatot kötsz a havi 10e forintba kerülő csomagra.
  • quentit #3
    Nem, mindhárom szolgáltatónál általánydíjas x MB-ig.

    pl. Pannon
    havi 2000ft = 50 MB/hó korlát
    havi 4000ft = 250 MB/hó korlát
    stb.

    T-Mobile
    havi 10000ft = 1 GB/hó korlát
    stb.

    Mindhárom szolgáltató kínál néhány megabájttól 1 GB-ig csomagot én alapból erre a 3-ra emlékszem, ja meg a Pannon-nál az 1GB-os csomag drágább mint a T-Mobile-nál, asszem 13e ft.
  • dondore #2
    videotelefonalas alap percdij +50 ft percenkent - igy tudom
  • Riddick #1
    Ez okéd,de mennyibe van?