SG.hu

Samsung YP-T7 mp3-lejátszó Magyarországon is

A Samsung Magyarországon is bevezeti az YP-T7 zenelejátszót.

A képnézegető funkcióval felszerelt készülékért a Samsung a közelmúltban Las Vegas-ban megrendezett fogyasztói elektronikai szakkiállításon, a CES-en innovációs díjat vehetett át. A számos multimédiás funkcióval rendelkező YP-T7, amely magán viseli a Samsung formatervezőinek kézjegyét, meglepően aprócska készülék.

A lejátszó 128, 256, 512 MB illetve 1 GB flash memóriás tárolókapacitású változatokban készült. Ezek közül hazánkban a 256, 512 MB, illetve az 1GB-os modelt vezeti be a cég. Zenén kívül szövegfájlokat és fényképeket is elraktároz, sőt az utóbbiakat meg is jeleníti 65 ezer színű LCD kijelzőjén. Az YP-T7 a lemezborítókat is a kijelzőre varázsolja, így teszi teljessé a hallgató zenei élményét.

A lejátszó akár egy ingzsebben is elfér, és méretén kívül tömege is igen csekély, ami könnyű magnézium és alumínium borításának köszönhető. Az YP-T7 támogatja az mp3, a wma, a secure wma, az ogg, az asf és a jpeg fájlformátumokat. A beépített lítium-polimer akkumulátor egy feltöltés után 12 óra folyamatos lejátszást tesz lehetővé.


Samsung YP-T7

A zenelejátszás és a képek megjelenítése még nem minden. A lejátszót személyi asszisztensként is használhatjuk, amely figyelmeztet bennünket, ha késésben vagyunk. Beépített mikrofonjával rövid vagy akár hosszabb emlékeztető üzeneteket mondhatunk a készülék memóriájába. Az YP-T7 programozható FM-rádiója pedig gondoskodik arról, hogy ne maradjunk friss hírek és a legújabb slágerek nélkül. A készülék szintén lehetővé teszi, hogy kedvenc számunkat a rádióról egy gomb megnyomásával fel is vegyük a tárolt számok közé, és ezeket a felvételeket a készülék azonnal mp3-ban tárolja, hogy a jövőben bármikor visszahallgathassuk azokat.

A készülékek ajánlott bruttó fogyasztói ára 1 GB-os kapacitás esetén 54 990, 512 MB-nál 49 990, míg a 256 MB-osé 39 990 forint.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • N1 #4
    Hello, akinek ilyen playere van ,leirhatná a tapasztalatát, mind negativumokat, mind pozitivumokat.
  • DOT #3
    Télleg ? Ez érdekelne. Muti.
  • Runo #2
    40k-ér? Ennyiér kevésbé márkásat ugyanilyen tudással kapsz 512-est is...
  • gz8 #1
    Érdemes 256 megásat venni