SG.hu

Colin McRae Rally 2005 az N-Gage-en

A Nokia és a Codemasters ma bejelentette, hogy folyamatban van a Colin McRae Rally 2005 fejlesztése az N-Gage platformra.

Az Ideaworks3D által fejlesztett Colin McRae Rally 2005 a Codemasters első játéka az N-Gage platformon. A játék a vezető ralisorozat izgalmas akcióit ötvözi az N-Gage Aréna segítségével megrendezhető versenyekkel. "Nagyszerű érzés az N-Gage mobiljátékos közösségnek bemutatni a Colin McRae Rally 2005-öt, a legsikeresebb ralijáték-márkát" mondta Jim Darling, a Codemasters elnök-vezérigazgatója. "Nagy izgalommal várjuk az N-Gage csapattal folytatott közös munkát, amelynek során az N-Gage platform mobilhálózati funkcióit kihasználó játékokat építhetünk."

"Fantasztikus, hogy a Codemasters támogatja az N-Gage platformot, a Colin McRae Rally 2005 pedig nagyszerűen illusztrálja a csapat tehetségét" - mondta Pasi Pölönen, a Nokia Játék üzletágának játékkiadásért felelős igazgatója. "Az N-Gage Arénán az interneten át elérhető árnyékversenyzésnek köszönhetően a játékosok a világ legjobb raliversenyzőivel mérhetik össze tudásukat."

"Nagy örömünkre szolgál, hogy a Nokia és a Codemasters az N-Gage játékgépre is elhozzák az igazi vezetés élményét" - mondta Adrian Sack, az IdeaWorks3D elnök-vezérigazgatója.

A Colin McRae Rally 2005 a tervek szerint 2004 utolsó negyedévétől lesz kapható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • asysoft #1
    Ha ez olyan, mint a Colin4 volt a T610-re, akkor