SG.hu

A Call of Duty hamarosan megjelenik az N-Gage játékgépen

A Nokia bejelentette, hogy az Activision cég Call of Duty című játéka az N-Gage játékgépen is megjelenik.

Az elismert, a felhasználó saját perspektívájából játszható, második világháborús akciójáték világszerte teljes lerohanással veszi be az N-Gage játékgépeket. A Call of Duty a tűzvonalba küldi a játékosokat, akik egy osztagban közlegényként harcolva élik át a világháború hősies pillanatait. Az N-Gage platformon megjelenő Call of Duty játékban a játékosok a Bluetooth vezeték nélküli technológia által biztosított többszereplős játék révén rögtön a harcmezőre csöppennek, ahol átélhetik a második világháború forgatagát. A harcosok az N-Gage Aréna exkluzív rangsorának első helyeiért is megküzdhetnek.

"A Nokia büszkén mutat be egy újabb díjnyertes Activision játékot az N-Gage platformon" - mondta Pasi Pölönen, a Nokia games Publishing üzletágának vezetője. "A Call of Duty háromdimenziós megjelenése új világot nyit meg a többszereplős, saját perspektívából átélhető, mobil háborús játékok terén."

"Az N-Gage-en megjelenő Call of Duty révén a játékosok mobil környezetben is kipróbálhatják az Activision elismert, saját perspektívából játszható akciójátékát" - mondta Dave Andreson, az Activision, Inc. igazgatója. "A vezeték nélküli elérhetőség olyan versenyképes megoldás, amelyet a mobilkonzolon játszók mindig és mindenhol igazán élvezhetnek majd."

A Call of Duty a tervek szerint 2004 utolsó negyedévében jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Shadow_THH #3
    ja öcsém meg az agyad is... jó hogy ilyen hozzáértő vagy, csodálkoznék ha egy konzolod is lenne vagy egy vezeték nélküli telefonod
  • deep #2
    Teljesen feleslegesen nyomja.Halott a cucc...