Spencer

Itt az első Farscape kép

A Simon & Schuster elérhetővé tette a Magyarországon is vetített Farscape című filmsorozatra épülő, azonos nevű játékprogramról készült első fotóját. Megjelenését tekintve a 2002. első negyedévére tervezett programmal a kiadó igyekszik meglovagolni a Farscape őrületet.

Klikk ide!

A rengeteg rajongóval rendelkező sorozat a kiváló képi trükkökkel, a jó sztorival vonzza magához nézők millióit naponta. A Muppet Show elkövetéséért is felelős Jim Henson vállalkozása, a Creature Shop által megalkotott űrlényeket a programban is viszontláthatjuk. A Farscape egy akció-kalandjáték lesz. A kerettörténet szerint hőseink űrhajójukkal egy kietlen bolygón hajtanak végre kényszerleszállást, minek következtében az őslakosok háborújának közepébe csöppennek. A kalandelemek miatt az egyébként third-person környezetben futó programban különösen fontos szerepet kap a társalgás, az egymással való interakció, természetesen egy kis akcióval fűszerezve. A sorozatból ismert főbb karaktereket irányítva kell megoldanunk a ránk váró küldetéséket, melyektől a bolygó, a mi, és a társaink sorsa is függhet.

A program első nyilvános bemutatójára az E3 kiállításon kerül sor ebben a hónapban, Los Angelesben. A játékot PC-re, és a következő generációs konzolra, a Red Lemon platformra fejlesztik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TnS #7
    biotech is godzilla
  • Laalee #4
    pff eleg katasztrogfalis sorozat volt...
  • Lacc #1
    Nem semmi grafika! Amúgy ismeri valaki ezt a Farscape-et? Mer' én nem...