Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Netflix kannibálos filmje

Ilyen lesz a Society of the Snow.

Az uruguayi rögbicsapat játékosainak és hozzátartozóinak 1972-es repülőgépes katasztrófájának a történetét sokan sokféle formában feldolgozták, két mozifilmet is láthattunk azokról a megpróbáltatásokról, amik a túlélőkre vártak a hegyekben, és nemsokára egy újabb film érkezik meg. Ezúttal a Netflixnek készített egy adaptációt J.A. Bayona, a Lehetetlen rendezője Society of the Snow címmel, mely itthon A hó társadalma címmel kerül majd bemutatásra a fesztiválpremiereket követően, minden bizonnyal 2024-ben.


A filmhez, a csavart le nem lőve a Netflix a következő nyúlfarknyi szinopszist adta ki: "1972. október 13-án az uruguayi légierő 571-es járata lezuhant az Andokban. A 45 utasból csupán 29-en élték túl a balesetet. Ezen rendkívüli valós történeten alapszik J.A. Bayona filmje, A hó társadalma, amely a Velencei Filmfesztivál zárófilmje lesz, részt vesz a San Sebastian-i Filmfesztivál Perlas szekciójában, és hamarosan látható lesz a Netflix műsorán."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dynamic #4
    Ja, nekünk meg minden bizonnyal a spoilerrel van bajunk, nem az ízléstelen és ostoba címadással. A példádnál maradva, nyilván semmi gond nem lenne egy Freddy Mercury cikknek "Előzetest kapott a netflix meleg aids-es filmje" címet adni.
    Persze tudjuk, hogy nincs itt semmi magyaráznivaló, csak szándékos félreértés.
  • kalapos01 #3
    Ja, ezek teljesen hülyék. A múltkor meg a World Trade Center-filmről írták, hogy leomlanak a végén a toronyházak, és ellőtték, hogy ki nyeri a második világháborút. Meg, hogy Freddie Mercury AIDS-es lesz a filmben!
  • Macropus Rufus #2
    nekem is ez ugrott be. Ilyen egy hülye cikk címet adni...
  • Dynamic #1
    "Kannibálos film..." Istenem...
    A 127 óra meg "csonkítós film" gondolom.