Szekeres Viktor

Fura plakátot kapott a Tetris-mozifilm

Az Apple erősen nyomja a Tetris-filmjét.

Az előzetes után plakát is érkezett az Apple TV+-on bemutatásra kerülő, Taran Egerton főszereplésével leforgatott Tetrishez. A filmben Egerton Henk Rogerst, holland játéktervezőt fogja alakítani, aki először szerezte meg a jogokat arra, hogy a játékot kiadja konzolokra, mely platformokon később hatalmas népszerűségre tett szert.

A Jon S. Baird rendezésében készült film forgatókönyvét Noah Pink írta, további szereplők: Toby Jones, Nikita Yefremov, Roger Allam, Anthony Boyle, Togo Igawa, Ken Yamamura, Ben Miles, Rich Yune, Matthew Marsh. Érdekesség, hogy pár éve már tervbe volt véve egy Tetris-mozifilm, az azonban teljesen másmilyen lett volna, egy nagyszabású epikus scifi. Az amerikai-kínai koprodukció több évet dolgozott a koncepción a játék jogtulajdonosával, a The Tetris Companyvel, de a jelek szerint végül semmi nem lett a tervekből.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FICEK9 #1
    Ezen mi a fura? Ez is csak egy félrevezető cím lett, hogy az emberek nagyobb valószínűséggel kattintsanak rá? Mert pont erről nem szól a cikk. Akkor inkább a "Fizetett Apple TV+ reklám" találóbb lett volna.
    "Íme az első előzetes a március 31-én bemutatásra kerülő alkotáshoz." Ok, de hol?
    Ezt a cikket remélem nem egy sg-s írta, mert nem az ilyenek miatt szeretek és kezdtem el újra olvasni az oldal cikkeit. Vagy ha valami próbaidős kolléga írása, akkor jobban ránézhetett volna a főnöke mielőtt entert nyomott rá :P.
    Amúgy a filmtől nem vette el a kedvem ez a malőr, de inkább negatív mint pozitív reklám lett belőle.