Szekeres Viktor

Ben Affleck Nike-filmje szinkronos előzetest kapott

Ilyen lesz magyarul az AIR.

Matt Damon, Ben Affleck, Viola Davis, Jason Bateman, Chris Tucker és Marlon Wayans az InterCom itthon április hatodikén mutatja be Ben Affleck filmjét, az AIRt, amiben a sporttörténet egy különlegesen izgalmas, azóta is nagy hatású epizódját elevenedik meg. Íme a szinkronos előzetes.


A hivatalos szinopszis a következő: "A sport világa többé soha nem lesz olyan, mint volt. Egy hízásra hajlamos, korosodó kosaras játékos-megfigyelő (Matt Damon) a Nike alkalmazottja lesz. És szenvedélyesen keresi azt a kosarast, akivel szerződve az akkor még kis cég megmutathatja a világnak, mit tud. Keresi, keresi, és végül megtalálja az emberét: egy olyan játékos személyében, aki még egy percet sem töltött az NBA pályáin.
Ő mégis harcba száll azért, amiben hisz: hogy ha ezzel a zöldfülű kosarassal kötnek szerződést, az magasra viheti a céget. Új cipőt terveztet. Újfajta szerződést köt. Mindenkivel szembeszáll… Ő és társai másképpen gondolkodtak, mint a szakmájukban mindenki más. Mindent kockára tettek. És igazuk lett.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!