Flow

Ericsson T39 GPRS támogatással

A mobiltelefon-piacon uralkodó GPRS (general packet radio system) támogatású mobiltelefonok iránti óriási keresletet kielégítendő, az Ericsson bejelentette T39-es háromsávú modelljét, mely rendelkezik a sokak által kedvelt Bluetooth technológiával is.

Klikk ide!A piacra dobást az év második negyedére ütemezték. A T39 az európai, amerikai, ázsiai és a csendes-óceáni térség GSM (global system for mobile communications) 900/1800/1900 hálózataira készült. Az Ericsson tervei szerint 2002-re minden típusban alkalmazni fogja a GPRS technológiát.
A T39-es széria WAP böngészője a webalapú interaktív szolgáltatások gyorsabb elérésére szolgál, de a felhasználó nemcsak ezen keresztül szörfözhet. A telefont nagysebességű modemként laptop vagy PDA készülékhez is csatlakoztatni lehet. A gyors adatátvitel a GPRS-en keresztül történik, és olyan Bluetooth személyes adatok kezelésére szolgáló alkalmazások is futtathatók, mint pl. határidőnaplók, jegyzetfüzetek, címjegyzékek.

A készülék egy beépített modemmel rendelkezik, mely folyamatosan kapcsolatban van a mobil Internettel, ez az emailek azonnali megérkezését és nagysebességű, biztonságos hozzáférést tesz lehetővé a vállalati LAN hálózathoz is.
A beépített Bluetooth technológia további előnye, hogy a telefon vezeték nélkül, rádiójelekkel képes kommunikálni a Bluetooth headsettel, laptoppal vagy PDA-val. A 300 óra (12 nap) készenléti idő vagy 11 óra beszélgetési idő is tekintélyesnek mondható.

A T39 támogatja a HSCSD (high speed circuit switch data) technológiát, mely a normál GSM sebességénél jóval gyorsabb internethozzáférést biztosít. Az Ericsson szerint a HSCSD elterjedésével az internetes környezet látványosan megváltozik, a nagyobbméretű fájlok átvitele általánossá válik. A készülék adatkezelő alkalmazásai könnyedén szinkronizálhatók az irodai, otthoni vagy egy laptop számítógép adataival, ezen kívül bármely egyéb mobilkészüléken tárolt információkkal is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ZsoltiMC #7
    Telefonálásra használt telefonnál minek a nagy kijelző? :) Ebben a telefonban az a jó, hogy kicsi és sokat tud. Nem kell csili vili
  • Majati #5
    Ja. Meg tamagocsizni sem tudsz rajta. De szerencsere ott van neked a Nokia, az pont ilyen embereknek (is) gyart telefont...
  • Anee #1
    Ahoz képest hogy nemrég az volt hogy nem gyárt mobilokat kellemesnek tűnik