Szekeres Viktor

Mégsem lesz Bright 2?

Lehet, hogy a Netflix lemond a Bright folytatásáról.

Két éve volt legutóbb komolyabb hír a Bright 2-től, amikor kiderült, hogy T.S. Nowlin írhatja az új szkriptet és Louis Leterrier-t szemelték ki rendezőnek, de azóta nagyon elhúzódott a fejlesztési folyamat, a napokban pedig sajtóhírek arról számoltak be, hogy a folytatásnak ismét leállt a fejlesztése, tehát lehet, hogy el sem készül a film.

Még 2018-ban derült ki, hogy Evan Spiliotopoulos írhatja meg a Bright folytatásának forgatókönyvét, aki Max Landist váltotta volna, aki az első részt írta és kitalálta magát az univerzumot, azonban kreatív nézetkülönbségekbe bonyolódott a rendezővel, David Ayerrel, aki az akkori tervek szerint szintén visszatért volna, miképp a két főszereplő, Will Smith és Joel Edgerton is.

Az alternatív világos, napjainkban játszódó fantasy a Netflix első nagyobb filmes franchise-a lett azzal, hogy berendelték a második részét. Azt nem tudni, hogy hányan látták a filmet, erről csak felmérések vannak, amik mintákon alapulnak, nem hivatalosak, de a szolgáltató elmondása szerint 2017. év végéig a Bright produkálta minden idők legnagyobb filmes nyitónézettségét a kínálatukból, megelőzve ezzel Adam Sandler némelyik korábbi filmjét. Értelemszerűen azóta ezt jó pár film már lepipálta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jba123 #3
    Igennnn!
  • Cyberdog #2
    Vegyék meg a FASA Corp.tól a Shadowrun megfilmesítésének jogait. Mondjuk a Sárkányszív trilógiát.
  • wraithLord #1
    A film nem volt a legjobb szerintem, de maga az ötlet/setting érdekes, jó lenne egy folytatás.

    De gondolom ez is azért nem lesz, mert a kedves főszereplő pofán baszta a Chris Rockot...