Ötvös Tibor

Májusban jön a Subnautica: Below Zero

Május 14-én jelenik meg a Subnautica: Below Zero.

Az Unknown Worlds Entertainment a Sony State of Play rendezvényén jelentette be, hogy május 14-én érkezik a Subnautica: Below Zero, mely méltó követője lesz az eredetinek. Bár a Sony konferenciáján volt kint a játék, ettől függetlenül PC-t leszámítva mindenre megjelenik a program.

A sztori szerint egy évvel járunk az eredeti Subnautica eseményei után. A Below Zero, ahogy az a nevéből is kitalálható, egy jégvilágban játszódik és ezen fagyos körülmények között kell most megtalálni a túlélés módját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #3
    Borzalmas gyenge volt az eddigi... egyetlen dolgot lehetett előnyére elkönyvelni az a HANGULAT... oszt jóccakát... siralmasan amatőr ősi grafikai szinvonal... szánalmas játékmenet... olyan játék volt, amiből 1-2 óra bőven sok... és nem azért mert túlélőjáték és szivat...!!! (erre mindenki fel van készülve)
    Pedig akár jó is lehetett volna, és nagyon remélem, hogy a következő rész már tényleg jó lesz és kárpótol az eddigi borzalmakért... mert nagyon vártam, a tengerek szerelmesként és búvárként... és nagyon nagyot csalódtam...
  • Vanek úr #2
    Sőt, a legszebb, hogy vélhetően PC-re jelenik meg legelőször, mert a PCGuru szerint "március 14-én fogja elhagyni a korai hozzáférést". :)
  • Vanek úr #1
    "Bár a Sony konferenciáján volt kint a játék, ettől függetlenül PC-t leszámítva mindenre megjelenik a program."
    Izé. Itt valami félresiklott. Vagy nem pontos. Nagyon nem pontos. Ugyanis a PC-n már van Subnautica: BZ - igaz, még csak korai hozzáférésű a játék (vagyis bétaként van fent a Steam-en), de ettől még a PC sem lesz kihagyva. És feltételezem, hogy a korai hozzáférés hossza miatt a PC-n is a májusi dátum után fog kilépni teljes értékű játékká a platform(ok)ra.