Szekeres Viktor

Árulkodó fotók az Avatar 3 forgatásáról

Újabb két Avatar-kép került fel a netre.

Az Avatar hivatalos Twitterre tesz arról, hogy ne feledkezzünk el a tényről, miszerint az elmúlt két évben és az idei esztendő elején James Cameron nagy erőkkel forgatta a filmsorozat második, harmadik és minden bizonnyal negyedik és ötödik részét is. Ezúttal két forgatási fotóval kényeztették el a rajongókat.


A gyártó Fox stúdiót tulajdonló Disney feltett szándéka, hogy a karácsonyokat felváltva uralja majd egy Star Wars, majd pedig egy Avatar-résszel. Ami azzal jár, hogy az Avatar 2 a tervek szerint 2021. december 17-én kerül bemutatásra az amerikai mozikban, míg a harmadik rész csak 2023. decemberében. Ugyanígy az Avatar 4 2025-ben, míg az Avatar 5 2027-ben lesz látható. Mindennek nem produkciós okai vannak, ugyanis a filmek már jóval hamarabb elkészülnek, egyszerűen csak a stúdiónak semmi oka nincs arra, hogy siessen velük. És ugye azt sem szabad feledni, hogy például a Star Wars-nézőknek is sok volt az évenkénti egy epizód, így nem akarják kockáztatni azt, hogy az Avatar-rajongók besokalljanak és fűnek-fának panaszkodni kezdjenek, mert nem bírják a tempót.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cefet #11
    Höhö... sokat apadt a szinvonal errefelé, vagy csak kifogtam a nyomi-aktív időszakot. Minden esetre van néhány nagyon ostoba komment. :)
  • t_robert #10
    ööö a fickót a képen nem felnyársalta két 1,5 méteres nyílvesszővel a kék csaj? Ahhoz képest egész jó erőben van a képen....
  • zetortraktor #9
    Azon gondolkozom, hogy dupla vagy tripla marhaságot írtál-e. Amellett, hogy ezek nem "cikkek", hanem szimpla "hírek", vagy talán azok sem, mert csak két képről van szó, épp azért van róla hír, mert még nem láttuk a 2. részt. Egy filmes híroldal csak és kizárólag olyan filmekről ír, amiket még nem láttunk - kivéve akkor, ha mondjuk bevételi eredményeket közöl. Miért írjanak hírt egy olyan filmről, amit már láttunk? Arról max kritikát lehet, de az megint más műfaj.

    "hisz hiteltelen az egész."

    Töröm a fejemet, de nem sikerül felfognom, hogy mi lehet hiteltelen abban a hírben, ami tartalmaz két képet arról, hogy forgatnak egy filmet? Ez ilyen paranoia és azt hiszed, hogy csak beálltak azért, hogy csinálhassanak két kamu képet?
  • Dean Winchester #8
    én is egyetértek pedig vele, tökre leírta amit én gondolok.. vicc,hogy mennyi cikk születik az avatar xyz részeiről közben a 2.részt sem láttuk , sőt még előzetes sincs :DD
    szóval kabaré és kb. ott tartok,hogy a cikket el se olvasom már hisz hiteltelen az egész. majd ha lesz egy előzetes akkor talán lesz rá esély,hogy a közeljövőben moziba is kerüljön
  • repvez #7
    Arról lehetne vitázni, hogy akkor a tied mi, mert csak bemondasz valamit amit semmivel sem tudsz alátámasztani, na az a legostobább hsz.
    10 évvel ezelőtt hol volt 4k meg dolby atmos? és 10 év múlva már lehet hogy otthon már a 8k is kikopik a TV-bol nem hogy a 4k.
    2010ben nagy újdonság volt a 3d , ma már szinte alig jön ki 3d film. 10 év múlva meg vagy egyáltalán nem lesz már vagy teljesen más technika kell hozzá , hogy megnézd.

    Azt meg nem tudom, hogy az eredetileg 3. hsz-emben mi volt ami a modinak vagy a topicgazdának szúrta a szemét , hogy törölni kellett, de úgy látszik, hogy a filmes topicokban nagyon érzékeny lelkű emberek járnak.
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2020.05.07. 17:44:00
  • tomboy013 #6
    Annyi érdektelen számodra is, hogy nem jössz be a cikk alá kommentelni :D
  • gombabácsi #5
    "majd ki lesz kiváncsi egy 10 évvel korábbi technikával készült filmre"

    ezzel elnyerted az év legostobább kommentje díjat
  • Cyberdog #4
    Jaaaaaaaaaaaj... micsoda izgalom! Újabb képek valamiről, ami érdektelenné vált. Évente kapunk egy forgatási képet a 2. vagy 3. 4. 5. 6. részből. Akár lehetne a Cápa 38 és 5/4. részéből is. A 2. rész bemutatója is még szintén kérdéses, minthogy annyiszorra volt beharangozva, bejelentve, lefixálva, kijelentve, elmondva, megmondva, leírva és felírva. Kit érdekel már?
    Figyeljétek meg. A járványra hivatkozva, el fogják tolni 2021-ről, mondjuk 2051-re. De még az is kérdéses lesz...
  • zetortraktor #3
    A technika nem gond, mert egy évvel a premier előtt kezdik el az utómunkát, friss technikával. A mondanivaló meg pláne nem gond, mert az univerzális, örökérvényű, mint a "ne legyél faszfej!" vagy a "ne tegyél tönkre mindent magad körül" vagy a "ne legyél negatív geci".
  • repvez #1
    Nem hinném, hogy azzal volt a legnagyobb probléma, hogy évenként volt SW, hanem azzal, hogy egy copy/paste fos volt az összes uj rész. ha egy jó szorozat van akkor attól miért nem sokal be senki ha egy hétvégén megnéz belüle több részt is?
    Arra meg megint kiváncsi leszek, hogy az utolsó avatarok környékén meg majd ki lesz kiváncsi egy 10 évvel korábbi technikával készült filmre.
    Ha csak azt veszsük, hogyha egy 2010 es filmet most adnának le.
    10 év alatt sokminden fog változni, föleg az a mondanivaló amit most az AVATAR alá gondolnak, az már nagyon nem fog passzolni