Szekeres Viktor

Ismét az Avatar lehet minden idők legsikeresebb filmje

Lehet, hogy az Avatar mégiscsak több pénzt fog hozni, mint az Endgame?

Ősszel a Bosszúállók: Végjáték lett minden idők legsikeresebb filmje. Eleinte úgy tűnt, hogy az Avatar megtarthatja a koronát, a Disney azonban kitalálta, hogy dolgozza le a két film összbevétele közötti akkori 42 millió dolláros különbséget: a Bosszúállók 4 extrákkal felturbózott változatával. A terv bevált, a rajongók ismét rákaptak a képregény-filmre, és az végül globálisan 8 millió dollárral felülmúlta James Cameron filmjét. (Érdekes, hogy mindezt úgy tette, hogy sem Amerikában nem lett minden idők legsikeresebb filmje, sem pedig Amerikán kívül, azonban összességében megszerezte a címet.)

És, hogy miért lehet csak pünkösdi a királyság? Nos, azért, mert az a hír járja, hogy mielőtt az Avatar 2 bemutatásra kerülne a mozikban, ismét bemutatnák az Avatart is, aminek így lesz lehetősége újabb dollármilliók szerzésére, főleg, ha a stúdió még valamivel fel is turbózza a filmet, hogy az is megnézze, aki már párszor látta. De persze minderre még várnunk kell két évet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kandella #4
    Ez egyáltalán nem új trend, az Elfújta a szelet vagy az Oz, a nagy varázslót is évtizedekig játszották a mozik. Igazándiból pont, hogy újabban egyre ritkább, hogy valamit ismét bemutatnak.
  • zetortraktor #3
    Egy, valóban sokszor volt már ilyen re-release, például a Baljós árnyak előtt.

    Kettő, ha pár (vagy sok) nézőt érdekel, akkor good for them, örülök neki. Lehet, hogy lenne film, amit én is megnéznék újra moziban a folytatás előtt, nem tudom.

    Három, meglep, hogy ilyesmit valaki annyira a szívére vesz, hogy még minősíti is negatívan - hol érdekli ez a legtöbb embert?? Totálisan irreleváns a dolog. El nem tudom képzelni, hogy mekkora belső nyomor kell ahhoz, hogy ilyesmit (amivel mindenki jól jár, a néző is és a stúdió is) undorítónak minősítsen. Húúú, fúúúúj, bőőőő. De hát mások vagyunk.
  • Gabbbbbbbbbbbb #2
    Ha senki sem menne el újra megnézni, akkor tuti nem lenne ilyen soha többet. Egyébként vitatható, hogy a Disney találta-e ki ezt, lásd régi Star Wars trilógia.