Szekeres Viktor

Forgatási fotó az Avatar sokadik részéből

Manapság már egy Avatar-forgatási fotó is hírértékkel bír...

Jó ideje semmi hír az Avatar-franchise háza tájáról, de szerencsére a Foxnak eszébe jutott, hogy miképp érhetné el ismét azt, hogy a filmes hírekkel foglalkozó sajtó írjon a filmekről: Twitterükre posztoltak egy forgatási fotót. A képet Jon Landau, executive producer készítette az egyik epizód munkálatai során, és a rendezőt, James Cameront örökíti meg akció közben.

Klikk
ide!

Mint nemrég kiderült, a Foxot tulajdonló Disney feltett szándéka, hogy a karácsonyokat felváltva uralja majd egy Star Wars, majd pedig egy Avatar-résszel. Ami azzal jár, hogy az Avatar 2 2021. december 17-én kerül bemutatásra az amerikai mozikban, míg a harmadik rész csak 2023. decemberében. Ugyanígy az Avatar 4 2025-ben, míg az Avatar 5 2027-ben lesz látható. Mindennek nem produkciós okai vannak, ugyanis a filmek már jóval hamarabb elkészülnek, egyszerűen csak a stúdiónak semmi oka nincs arra, hogy siessen velük. És ugye azt sem szabad feledni, hogy például a Star Wars-nézőknek is sok volt az évenkénti egy epizód, így nem akarják kockáztatni azt, hogy az Avatar-rajongók besokalljanak és fűnek-fának panaszkodni kezdjenek, mert nem bírják a tempót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #11
    Ez mekkora baromsag....
    Nem sok volt az evenkenti sw film hanem szarok....
    Ezert volt keves bevetele a solonak ami a disney fele sw.bol a legjobb volt...
  • csigafi #10
    Hát én tutira élveznék és értékelnék is egy nem 20-21 századi technikával készülő filmforgatást. :-) Hatalmas buli lenen az egész. Szerintem már nem sokan élnek akik képesek lennének ehhez zajokat, effekteket fabrikálni. Bár elméletileg az effekt és a zajguruknak ismernie kéne az ősi technikai megoldásokat. Én szeretem az ilyen ősi, muzeális, elavult dolgokat :-)
  • kalapos01 #9
    Nem lenne dobozban, mert nem lenne kész - mármint csak a nyersanyag lenne meg. A filmeknek premier előtt x hónappal esnének neki, így nem 2020-as technológiával készülne a 2027-es epizód. És ha valami gáz van, akkor még újra is lehet forgatni ezt-azt.
  • kalapos01 #8
    Mivel már leforgatták a filmeket, így nem értem a problémát. Vagy... szerintem valamit félreértesz, vagy csak nem tudod értelmezni a híreket. Nem hülyít senki senkit - illetve nyilván a te nevedben nem beszélhetek, ha azt mondod, hogy téged behülyítettek, azt tiszteletben tartom.

    De, ha kell, akkor értelmezem neked a dolgokat: volt egy hivatalos premierdátuma a filmnek a Foxnál amit még 2017-ben jelentettek be, minden más csak találgatás volt, illetve Cameron vágyálmai), majd a Disney adott neki egy másik dátumot, ennyi. Az, hogy mindenféle pletyka meg tippelgetés jelent meg a sajtóban azért, mert tudják, hogy klikket hoz, az nem jelent semmit, abban nincs semmi hivatalos. A sajtó dolgokat lehet hülyítésnek nevezni, de annak csak a hülyék hisznek. Mindig a hivatalos számít.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2019.10.03. 20:00:07
  • Dean Winchester #7
    10 év múlva jön az újabb dátum amikor is 2040ben jön az avatar 2, majd 2050ben az avatar 3....stb
    nem unják a hülyítést??
  • molnibalage83 #6
    Ízlésről kár vitatkozni. Én meg pl. az agyonsztárolt Tarantino filmek nagy részét nem bírom. Több filmjén simán bealudtam...
    De pl. Nolen filmjeitől is herótom van. Egyet kivéve. Az viszont tetszik.

    A T1 és az A2 viszont jó volt. Döbbenetes, hogy kinézetileg is mennyire időtállóak a CGI-t nélkülöző filmek. Mert a szar CGI szarul öregszik, de a jó parctical effekt ma is jó.
  • Zoliz #5
    A Bolygó Neve Halált se bírtad 20 percnél tovább vagy a Terminator 1-et?
    A Titanicot még megértem, hogy nem.. mert tökös lehetsz nagyon.
  • gombabácsi #3
    bár tudna rendezni cameron, akkor talán bírnám 20 percnél tovább a filmjeit..
  • end3 #2
    6-7 évig dobozban tartogatni..? Lehet, az akkor éppen aktív moziba járó generáció egyáltalán nem lesz vevő erre a marhaságra, (mert éppen csak a bálna-mentő és a panda-mentő filmek viszik be őket a moziba.., még a MARVEL sem, és pláne semmilyen Sci-Fi. Lutri az, hogy az egyre öregebb Cameron eltalálja-e a "lélekszükségletüket". (Az én generációm meg szívesen nézné meg 1-2 év alatt valamennyit.)
  • csigafi #1
    "a filmek már jóval hamarabb elkészülnek, egyszerűen csak a stúdiónak semmi oka nincs arra, hogy siessen velük"

    "nem akarják kockáztatni azt, hogy az Avatar-rajongók besokalljanak és fűnek-fának panaszkodni kezdjenek, mert nem bírják a tempót. "

    Mekkora kamu szöveg ez már :-). Mert tudják így nagyobb az üzlet benne mint ha évenként mozira dobnák :-).
    Utoljára szerkesztette: csigafi, 2019.10.03. 13:26:19