Szekeres Viktor

Elkezdődött a Batman forgatása - itt a bizonyíték

Egy újabb csapó képében gyönyörködhetünk.

Míg régebben csak az bírt komolyabb hírértékkel, hogy egy film bemutatója közeleg és megérkezett az előzetese, pár éve már az is rengeteg embert érdekel, hogy forgatnak egy filmet, és értelemszerűen a leendő nézők szeretik nézni az esetleges utcán felvett jelenetek lesifotóit és lesivideóit. Ami azonban még aggasztóbb, hogy egy ideje már az is érdeklődést kelthet fel, ha elcsattan az első csapó, azaz elkezdődik egy film forgatása, pedig ez egyrészt végképp nem szolgál semmi plusz infóval a filmmel kapcsolatban (hiszen még értelmes kép sincs hozzá, pusztán a csapót vagy mondjuk a rendezői széket mutatják meg), másrészt az egyetlen lényegi információ már a hír címében is elolvasható (ti. elkezdődött a forgtaás), így a világon semmi sem indokolja azt, hogy bárki rákattintson a cikkre, azt pedig végképp nem, hogy elolvassa az illusztrációként szolgáló képhez fűzött bekezdéseket.

Pár napja már írtunk arról, hogy folynak a Batman előkészületei, aki az alul lévő linkekre kattint, az pár fotót is megnézhet minderről, most pedig a film rendezője, Matt Reeves tette közzé Twitteren a fent említett csapóképet, jelezve azt, hogy nekiláttak a munkálatoknak. Nemsokára érkeznek az első színészes lesifotók is Londonból.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #4
    Rád, te majom...
  • zetortraktor #3
    Ööö, LOL? Egyrészt ezzel most kábé azt írod, hogy te a clickbaitekre vagy fogékony, másrészt mi ebben a clickbait? Éppen az ellenkezője, csak a hülye kattint egy olyan cikkre, amiben tudja, hogy nem lesz semmi infó, mert minden, ami hír, elolvasható kattintás nélkül a címben. Ha az lenne a cím, hogy "valami infó a Batmanről" vagy "szuper képek a Batman forgatásáról", vagy "az első forgatási kép a Batmanről" vagy "nem hiszed el, hogy mi történt a Batman forgatásán", vagy "valami, valami, Batman, valami"., vagy kábé akármi clickbait lehetne. De ez...?

    Oké, aláírom, van, akinek minden spoiler, és van, akinek minden clickbait, de a kommentednek tényleg csak annyi a lényege, hogy "beszoptam és most haragszom". A kérdés, hogy kire.
  • Sequoyah #2
    Raadasul kb szoszerint ugyanez a cikk jelent meg alig par napja, csak a film cimet cserelte le:D


    Egyebkent a forgatas kezdete igenis fontos hir. Sokkal tobb filmet terveznek mint amit vegul le is forgatnak, szoval gyakorlatilag eppen ez az az esemeny ami fordulopontot jelent, es ez utan bizhatunk benne hogy valoban lathatjuk is ezt a filmet.
  • KoLaMan #1
    A pofátlanság csúcsa.
    Egy tudatos clickbait cím után van képe arról írni hosszan, hogy "...még aggasztóbb, hogy egy ideje már az is érdeklődést kelthet fel, ha elcsattan az első csapó..." - miközben az alattomos címmel, éppen ezt az érdektelen eseményt próbálja eladni.
    Grat, a mai semmitmondó cikk is megvolt.