Szekeres Viktor

A legjobb előzetesek most érkeztek a Harley Quinn-mozifilmhez

Két trailert is kapott a Birds of Prey.

A Harley Quinn-mozifilm egy amerikai és egy nemzetközi előzetest is kapott, amik lejjebb nézhetőek meg. Az efféle regionális trailereknél mindig érdekes megfigyelni, hogy mik azok a tényezők, amiket az amerikai piacra szánt promóban hangsúlyoznak ki, és mik azok, amiket mondjuk az európaiaknak emelnek ki. Még akkor is, ha a net korában a potenciális fogyasztók online fogyasztják a trailereket.


A film teljes címe elég elvetemült, így a sajtóban próbálják minél ritkábban használni (Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) (Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)), bár a copy-paste korában a karakterszámra hajtó újságírók barátja is lehet. A premierig már csak pár hét van, mi pedig elkezdhetünk fogadásokat kötni arra, hogy ez a női főszereplős képregényfilm is lesz-e akkora gigasiker, mint mondjuk a Captain Marvel, amely 1,12 milliárd dollár bevételig jutott, és így minden idők 25. legsikeresebb filmje jelenleg.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Atyaég, micsoda alibi-újságírás... lehet hogy még a filmnél is szarabb, pedig az se kutya. Hanem hiéna a kádban.
    Nehéz megjósolni, hogy mi fog ebből kisülni, ezekre az előzetesekre mindent lehet mondani, kivéve azt, hogy jó. Ha nagy siker, az se lepne meg, de nem érne váratlanul, ha összekapcsolják a karaktert és színésznőt a botrányosan szar Öngyilkos osztaggal.