Szekeres Viktor

Klasszikus Marvel-karakterek mutatkozhatnak be a Doctor Strange 2-ben

Ismerős arcok tűnhetnek fel a DS2-ben a képregényeket ismerők számára.

Kevin Feige, a Marvel Studios feje a napokban New York Film Academy vendégelőadója volt, és elmondta, hogy a második Doctor Strange-filmben, a Doctor Strange in the Multiverse of Madness-ben a rajongók klasszikusnak számító Marvel-karakterek debütálására számíthatnak, olyan ikonikus figurákéra, akik eddig még nem voltak láthatóak az MCU-filmekben. Természetesen Feige arról nem beszélt, hogy kik lesznek ezek, netszerte máris rengeteg tipp kering, többek között olyan neveket említenek, mint Brother Voodoo, Clea, Blade, Dracula, Werewolf by Night, Man-Thing, Ghost Rider, illetve Nightmare.

A Doctor Strange in the Multiverse of Madness 2021. május hetedikén fog moziba kerülni, s természetesen vissza fog térni rá a főszereplő, Benedict Cumberbatch, valamint a rendező, Scott Derrickson is. A forgatókönyvet azok után, hogy az első filmet C. Robert Cargill és Jon Spaihts jegyezte, Jade Bartlett fogja írni, a film eseményeit pedig a Disney+ egyik új tévésorozata, a WandaVision fogja felvezetni.

Az, hogy a stúdió folytatni akarja a Doctor Strange-et, egy cseppet sem meglepetés, hiszen a szuperhősfilm sokkal sikeresebb volt, mint annak idején a Thor vagy az Amerika kapitány, és láthattuk, hogy azok mennyire kinőtték magukat. A képregény-mozi bevételei Amerikában valamivel meghaladták a 232,5 millió dollárt, míg Amerikán kívül egészen 445 millióig jutottak el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!