Szekeres Viktor

Elindult a Disney+ szolgáltatás

Aki a Netflix mellé másik streaming szolgáltatást akar, annak most jó dolga van.

Amerikában elindult a hozzánk 2021-ben bekopogtató Disney+ szolgáltatás, ami azt jelenti, hogy az előfizetők havi 7 dolláros díjért hozzáférhetnek nagyon sok régi Disney-filmhez (a pár évesek közül nem mindhez, de a jó pár Marvel-filmhez is, és sikerült a Star Wars-epizódokat is visszaszerezni a Starztól némi reklámozásért cserébe), valamint új produkciókhoz.

Az új produkciók között lesznek saját gyártású filmek és sorozatok is, azonban azok nagy részét különböző nemszkriptelt produkciók, valóságshow-k és dokuszériák fogják kitenni. A tervek szerint évi 3-4 saját filmmel rukkolna elő a Disney+ (a startnál a Lady and The Tramp vált elérhetővé), és évente 5 új sorozat is felkerülne a platformra (a The Mandalorian és a High School Musical: The Musical: The Series érhető el). Természetesen a Disney+ nem a globális lefedettségű, évente több, mint száz filmmel és több tucat új sorozattal előálló Netflix babérjaira tör, hanem abban bízik, hogy sokak számára vonzó lesz az, hogy bármikor bármelyik saját gyártású produkciójukkal nosztalgiázni lehet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #5
    Az Apple esetében még lehetne ilyet írni, de a Disney+ nem igazán tud sokat, hogy megérje rá előfizetni. Annak jó, aki akar a nappalijában egy azonnal elérhet klasszikus családi filmes katalógust, és ezért hajlandó mondjuk élete hátralévő részében valamivel több, mint 1 millió forintot fizetni. (Ha mondjuk az illető még 50 évet él.)
  • kalapos01 #4
    Az elmúlt pár évben volt 150-200 csak Amerikában, a többség nem ment csődbe, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy milyen logika alapján jönne vissza a torrent? Elment? Csak azért, mert eggyel több szolgáltatás van, hirtelen többen kezdenek torrentezni? Nem változik semmi a tegnaphoz képest, nem válik semmi elérhetetlenné hirtelen, vagy kerül át máshova. Csak megjelenik egy másik platform, amin ugyancsak lesznek dolgok.

    Attól nem fog "visszajönni" a torrent, hogy itt a Disney+ a maga évi két exkluzív filmjével meg 4-5 sorozatával. A többi szolgáltató is hoz pár exkluzív újdonságot, de nem muszáj mindent megnézni. Van 600 amerikai sorozat jelenleg, amiből így is csak 20-at vagy 50-et nézel. 650-ből hirtelen pont az újakat akarod?
  • Sequoyah #3
    Na azt hiszem lesz meg egy visszajovetele a torrentnek az elburjanzo streaming szolgaltatasok miatt. Amit eddig 1-2 szolgaltatonal megnezhettem ahhoz most vagy 5-re kene elofizetnem, akkor inkabb lemondom mindet...

    Gyanitom kell par ev mig csodbemegy a nagy reszuk, hogy aztan normalizalodjon a helyzet.
  • tacky #2
    ki fizetne duplán bármiért is ez a cikk alapján?
  • Merwenus #1
    KI az a nem normális aki duplán akar fizetni bármiért is?