Szekeres Viktor

Később láthatjuk az élőszereplős Szörnyella De Frász-mozifilmet

Csúszik a Cruella.

A Disney pár címe esetében premier-időpont változást jelentett be. Ezek közül talán legtöbbeket az élőszereplős Szörnyella-film érint, a Cruella, melyet az eredeti tervek szerint 2020. december 23-án mutattak volna be Amerikában, de végül 2021. május 28-án fognak. Mindkét időpont elég kiemeltnek számít, mind a karácsonyi, mind a nyár eleji, így szó sincs arról, hogy "lefokozták" volna a filmet.

Az már 2016-ban kiderült, hogy Emma Stone lehet a Cruella főszereplője. Akkor arról volt szó, hogy a 101 kiskutya című film ikonikus gonosztevőjének történetét Kelly Marcel vetette papírra, és a karakter eredettörténete lenne, nagyjából olyan szellemben, mind ahogy azt a Demóna tette. (A forgatókönyv korábbi verzióján Aline Brosh McKenna dolgozott.) Azt egyelőre nem tudni, hogy miről szólna a film, de egyre több jel arra mutat, hogy a 70-es vagy a 80-as években játszódna, és a "gonosztevő" eredettörténete lenne, aki London utcáin cseperedett fel, és okkal gyűlöli a dalmatákat.

Stone mellett Emma Thompson, Walter Hauser és Joel Fry szerződött le a projekthez. A rendezés kapcsán a Disney tárgyalásokat kezdett Alex Timbersszel, amiből nem lett semmi különféle időpont-egyeztetési gondok miatt, később pedig arról adhattunk hírt, hogy az Én, Tonya rendezőjét, Craig Gillespie-t szerződtette a stúdió.

De Frász karaktere, annak ellenére, hogy először az 1961-es animációs filmben láthattuk, nem Disney-agyszülemény, hanem Dodie Smith 1956-os, The Hundred and One Dalmatians című könyvében tűnt föl először. A rajzolt változatok mellett Szörnyellát Glenn Close is eljátszhatta az 1996-os élőszereplős feldolgozásban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!