SG.hu

165 cm-es képátlójú játékmonitort mutatott be az Acer

Egy 65 hüvelykes 4K HDR gamer monitorról van szó integrált nVidia Shield streaming képességekkel.

Az Acer a mai napon bejelentette a 65 colos Predator Big Format Gaming kijelzőjét. AAz extrém méretű Predator monitor ugyanazokat a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a kisebb méretű testvérei, integrálja az nVidia Shield streaming technológiát a filmek és tévéműsorok lejátszásához, mindezt 4K HDR-ben.

A kiadott közlemény szerint utánozhatatlan játékélményt garantál, pontosan olyat, mint amit a felhasználók elvárnak egy Predator gaming monitortól. A G-SYNC változó képfrissítési technológiá sima, szakadás- és kihagyásmentes játékélményt nyújt, valamint ultra alacsony késleltetést 4K felbontás esetén 120 Hz-en is. A teljes panel mögött elhelyezkedő közvetlen háttérvilágítás maximum 1000 cd/m2 csúcs-fényerőt biztosít, a helyi fényerő szabályozással pedig nagyobb kontrasztot, telítettebb fekete és világosabb fehér színeket biztosít.


A csomagban található távirányító és játékvezérlő könnyű navigációt és hozzáférést biztosít a filmekhez, tévéműsorokhoz és a legnépszerűbb streaming applikációkhoz. Az egész felhasználói élmény hanggal is vezérelhető, köszönhetően a Google Assistant támogatásnak, amivel intelligens otthonunkat is ellenőrizhetjük. A G-SYNC változó képfrissítési technológia a frissítés gyakoriságát a videójel forrásának tényleges képkockasebességéhez igazítja, így a videotartalmat az eredeti, a rendező által megálmodott minőségben láthatjuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • barret #1
    Jajj de király :) És ezt a monitort hány méter távolságból kell használni?