Ötvös Tibor

Hangulatos Wolfenstein II: The New Colossus trailer

Újabb remek kis trailert kapott a Wolfenstein II: The New Colossus.

A hivatalos leleplezés óta folyamatosan érkeznek az érdekesebbnél érdekesebb jelenetek a Wolfenstein II: The New Colossus-hoz, mely elméletileg az idén meg is jelenik. A programban ezúttal egy, a bejelentésnél már látott képen szereplő történéseket fejti ki, azaz mikor hősünk betér egy italra és egy náci vezető is ott fogyasztja el a saját kis shakejét. Reméljük, hogy a végső változat is hasonlóan hangulatos lesz, mint ez a kis részlet.

A The New Colossus 4 hónappal a The New Order után veszi fel a fonalat és ismét a náci-gyilkos hős, B.J. Blazkowicz bőrét ölthetjük magunkra. Az első pályán éppen kómából térünk magunkhoz, a nácik megtámadták a hajót amin ápolnak minket és miután az előző rész végén megsérült a lábunk, így egy tolószékben kell felvenni a harcot az ellenfeleinkkel. Ezzel pedig ki is húzta a The New Order kapcsán felmerült rajongói ellenérzések méregfogát a fejlesztő MachineGames, hiszen rögtön akcióba kerülünk, nem kell az elő órát viszonylag nyugodtabb körülmények között letudni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kékherceg #5
    Szerintem jó trailer volt. Egy kicsit a Tarantinora emlékeztetett, meg a többi Wolfenstein részekben is voltak ilyen egyre feszültebbé váló jelenetek, amik hangulatot adnak a játéknak.
  • Ender Wiggin #4
    Igen volt egy hosszú trailer, amiben ennek a jelenetnek egy része benne volt.
  • caprine #3
    Nem tudom, de mintha ezt vagy egy hasonló videot már láttam volna tavaly. annyira ismerős.
  • Prof William #2
    Ecsém ez aztán tényleg hangulatos, ahogy bemutatnak egy átlagos beszélgetős jelenetet a játékból. :)

    "Ezzel pedig ki is húzta a The New Order kapcsán felmerült rajongói ellenérzések méregfogát a fejlesztő MachineGames, hiszen rögtön akcióba kerülünk, nem kell az elő órát viszonylag nyugodtabb körülmények között letudni."

    Ezt meg úgy egyben nem értem. Voltak ilyen ellenérezések? Az első rész is rögtön egy nagyszabású partraszállással kezd. Gondolom a kettő sem lesz másképpen és rögtön indul a zúzás.

  • Sir Cryalot #1
    Fú ez aztán "irtó hangulatos" ,"baró", meg nem csak nyomokban a rég túlhaladott metro2033at idéző tréler .

    Nem is tudom melyik rendszernek volt a sajátossága hogy sztereotípiákra ráerősítős modoros faszságokat sulykoltak az emberek fejébe bizonyos nép tagjairól, végülis a svédek is északi jellegűek mint a fentebb említett ,

    talán a save scumming játékmenettel kéne kezdeni valamit, a modoros faszságok erőltetése helyett dehát az lehet meghaladná a képességeit bizonyos északi nép tagjainak. /sarcasm
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2017.07.26. 21:50:55