Ötvös Tibor

2017-ben jön az új Wolfenstein játék?

A Wolfenstein: The New Order egyik szinkronhangja, Alicja Bachleda-Curus elárulta, hogy már dolgoznak a folytatáson.

A Wolfenstein: The New Order az első meglepetések után igen kellemes csalódást okozott. A játék pazarul sikerült és a régi rajongók mellett számos újat is magához csábított B.J. Blazkowicz "utolsó" bevetése. A történetben fontos szerepet kapott egy bizonyos Anya Oliwa, aki a szinkronszínésznő Alicja Bachleda-Curus hangján szólalt meg.

Az, hogy a remek, két küldetést tartalmazó The Old Blood után visszatér még a franchise senki számára nem lehet meglepetés, ám az eddigi pletykákat ma a színésznő bizonyos szinten meg is erősítette. A lengyel Eurogamer magazinnak adott interjújában ugyanis a következőt mondta: "Dolgozom egy játékon, melynek első részét már elkészítettük. Most készítjük a másodikat, melynek munkálatai mostantól számítva két évig húzódnak. Gyerekként játszottam a programmal és nagyon örültem, mikor eljutottam arra a pontra, hogy lelőhettem Hitlert."

Ebből nem lehet nem arra következtetni, hogy készül az új Wolfenstein és 2017 környékén jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #2
    "Gyerekként játszottam a programmal és nagyon örültem, mikor eljutottam arra a pontra, hogy lelőhettem Hitlert."
    amennyiben a 92-es Wolfeinsteinre gondolt, az tényleg zsír volt. Hitler bácsi tökig vasban 4db forgócsöves géppuskával volt megáldva. Amikor nagy nehezen szarrá lőtted a páncélt akkor ott volt Hitler, egyenruhában + még két forgócsöves szarral a kezében (tehát összesen 6db forgócsöves gépfegyver volt nála). Szép kis szopás volt míg ezt megoldotta az ember.
  • Ender Wiggin #1
    Ki gondolta volna, BJ nem is halt meg? :-))))