Ötvös Tibor

A Blizzard törölte a Project Titan-t

A Blizzard hosszas huzavona után leállította a Project Titan fejlesztését.

A Blizzard köreiből már évek óta szivárognak ki pletykák egy bizonyos Project Titan nevet kapott alkotásról, mely elméletileg egy, a World of WarCraft számára is konkurenciát jelentő MMORPG. A fejlesztés már 7 éve tart, ám ma a Blizzard hivatalos közleményben közölte a rajongókkal, hogy leállította a munkálatokat így a Project Titan nem fog megjelenni.

"Nem találtunk élvezetet benne" - árulta el Mike Morhaime, a Blizzard vezetője. "Nem találtuk meg a szenvedélyt. Megbeszéltük, hogy pontosan mit is akarunk elérni a programmal, majd megnéztük milyen irányba tart a fejlesztés és rájöttünk, hogy mi nem ezt a játékot akarjuk megcsinálni." Szóval ég veled, Project Titan.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #6
    A Diablo 3 integet....
  • TomecK #5
    Blizzard nem ad ki olyan játékot ami tucatjáték, lehet ,hogy nem tetszik mindenkinek a SC vagy Warcraft vagy WoW, de a világ amiben játszódtak mindig is érdekesek és különlegesek voltak. Inkább nem adnak ki valamit ami jó, de úgy érzik, hogy ez nem különleges, és nem Blizzard színvonal. Titan is jó lett volna valószínűleg, csak nem volt meg benne a titkos összetevő, amitől az egész érdekes és élvezetes lesz.
  • Amaymon #4
    Activision(Blizzard)+Destiny= Titan....
  • Kryon #3
    A wow tovább kitart mint hitték, így egyelőre nincs szükségük utódra. Szerintem erről lehet szó.
  • Archenemy #2
    Azért mondjuk nagy vonalakban vázolhatták volna, hogy mi is volt ez, pvp? Sandbox? Wow 2? Starcraft Online? Vagy mi?
  • Narxis #1
    lol?