Ötvös Tibor

Titkos projekten dolgozik a Blizzard

Egy-egy Blizzard játék fejlesztése évekig is eltart és a jelek szerint hamarosan újabb projektet jelentenek be.

A játékvilágban mindig különleges eseménynek számít, ha a Blizzard (vagy éppen a Rockstar Games) egy új fejlesztésének bejelentésére készül. November elején kerül megrendezésre a BlizzCon idei sorozata, melyen elméletileg egy teljesen új alkotást leplez majd le a csapat. Legalábbis erre utal egy LinkedIn profil, melyből az derül ki, hogy a Blizzard "egy titkos projekten dolgozik, melyet 2014-ben lepleznek le."

A rajongók természetesen azonnal elkezdték a találgatást, hogy mégis miről lehet szó. A legtöbben a múlt hónapban beregisztrált Overwatch projektre tippelnek, de sokszor merül fel a Project Titan név is, melynek a fejlesztését teljesen előröl kezdték el. A csapat nem árult el semmit a dologról, így marad a várakozás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Meridian #8
    Az kimaradt, hogy nem gyengén lesz koppintva a Wildstar alapötlete, miszerint a wow2-ben a játékosok űrből érkeznek, mint felfedezők, vagy mint hajótöröttek.
  • Meridian #7
    Nyugi, a Wow-ot meg fogják hegeszteni, bár nem hamarosan, sajnos. A titan project nem más mint a Wow 2, ugyanaz a helyszín, 10000 ezer évvel később egy apokalipszis után felépülő világban, kicsit több sci-fi elemmel, mint eddig. A hőseink (a saját karaktereink) mint legendák (hősök) maradnak fel, persze csak azoknak, akik játszottak is a wow-al. Nem véletlen az a bejelentés sem, hogy párhuzamosan már két kieget is csinálnak a wow-hoz, a második lesz a pusztulás (de még ezután is lesz egy harmadik kieg, mert a sztorit lehet tovább erőltetni, amíg van benne pénz és miért ne lenne?). Mire az lefut, addigra már a titánnak is rendes neve lesz.
  • Camouflage #6
    Eeegen, kb mint a Titan project. Vagy az uj WoW kiegeszito, amivel maris egy ev csuszasban vannak. De azert "hamarabb megjelenik, mint gondolnank". A szerencsetlen jatekosok (igen, koztuk en is) azt hittek talan meg nyaron. Lofaszt, keso osszel, de inkabb telen.

    A Blizzard feldughatja maganak az uj projectjet (es a korulotte generalt hypeot is) inkabb a WoW-ot heggesszek meg, hogy vegre jatszhato es elvezheto legyen. Tetvedek penzehes, dilettans banda.
  • Tetsuo #5
    Na ja, lehet, hogy valami DLC a Diablóhoz és novemberben bejelentik, hogy 3 év múlva meg is lesz az első trailer.
  • Szefmester #4
    Na, akkor talán még ebben az évtizedben látni is lehet majd belőle valamit, ha már most bejelentik.
  • Archenemy #3
    Diablo 3 2. kieg kéne :)
  • Cickány90 #2
    Én azért egy új Warcraft RTS-nek is örülnék :P
  • TBTPumpa #1
    Ne titkos projekten dolgozzanak, hanem inkább hivatalosan is jelentsék be a StarCraft 2 Legacy of the Void kiegészítőt! :D