Ötvös Tibor

A Blizzard elnézést kért a szexuálisan túlfűtött karakterek miatti kijelentésért

A Blizzard elnézést kért a szexuálisan túlfűtött karakterek miatti kijelentésért.

Igen érdekes és mint később kiderült, komoly botrányt kavaró kijelentést tett egy BlizzConon adott interjújában Dustin Browder, a Heroes of the Storm rendezője. Az úriembert a játékokban felbukkanó szexualitásról kérdezték, aki reakciójában kifejtette, hogy "mi csupán nagyon király karaktereket készítünk, akik már alapból is hiper-szexik bizonyos értelemben." Az interjú végén még hozzátette, hogy "nem indulunk az elnökválasztáson, nem üzenünk senkinek semmit. Mindenki így tekintsen a játékainkra."

A hétvégén a kijelentések komoly visszhangot keltettek a rajongók körében és a félreértések tisztázása miatt Browder újabb közlemény tett közzé a Heroes of the Storm oldalán. Ebben az úriember elnézést kért mindenkitől, akit megbántott a nyilatkozatával és nem szeretné, ha bárki is azt hinné, hogy a Blizzard csapatánál mindenki érzéketlen a karakterek ábrázolására.

Ez egyben azt is jelentheti, hogy a megjelenés előtt álló Heroes of the Storm visszafogottabb szexuális megjelenítést ad majd egyes karaktereknek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Archenemy #5
    "a fent írtakból pedig semmi nem derült ki számomra, amin fel kellene háborodni."

    Semmi nagy csoda, a feminizmus újabban megtalálta a játékipart mint szuper baszogatható célpontot, erről szól a gamersgate meg minden harmadik cikk a kotakun.
  • KopaszIsten #4
    Nem értem a fentieknek milyen értelmezése irritálta egyes rajongók lelki világát. Persze nem ismerem a játékot és nem láttam/olvastam az interjút, a fent írtakból pedig semmi nem derült ki számomra, amin fel kellene háborodni.

    Ha jól értem a játékban néhány női karakter direkt szexi kinézetett kapott, hogy tessen a férfiaknak. Ennyi? Ez olyan felháborító egyeseknek? Esetleg van a játékban szexuális aktus is? Ha igen, akkor egyből felkeltette az érdeklődésemet. :DDD
  • Skyline #3
    Blizzard...És az ő rajongói....Miért is nem csodálkozom.:)
  • Etinger #2
    Ezt én sem értem. Mármint a fenti kijelentésből hogyan következhetett az, ami a bocsánatkérdésben szerepel, ami meg teljesen feleslegesnek tűnik.... Na mindegy. Manapság már megszólalni sem szabad.
  • Evoluti0N #1
    He?