Ötvös Tibor

1,1 milliós eladással nyitott a StarCraft 2: Heart of the Swarm

Sikerrel mutatkozott be a StarCraft 2 második része.

A Blizzard örömmel jelentette be a tegnapi napon, hogy a StarCraft 2: Heart of the Swarm két nap alatt 1,1 milliós eladást produkált, ami egy PC-exkluzív címtől nagyon szép eredmény. A szám egyébként a digitális és dobozos verziók együttes eredményét mutatja.

"Szeretnénk köszönetet mondani az összes StarCraft közösségnek az elképesztő támogatásért és szenvedélyért, amit a Heart of the Swarm kapcsán mutattak" - kezdte Mike Morhaime, a Blizzard vezetője. "A teljesen új szóló kampány mellett rengeteg fejlesztéssel biztosítottuk, hogy a StarCraft 2-t élvezet legyen játszani és nézni is."

Nem mellékes eredmény az sem, hogy az előző hétvégén Dallasban 1,1 millió néző követte figyelemmel a Heart of the Swarm bajnokságot az MLG Winter Championship keretein belül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #12
    Jah, szar a StarCraft 2, szar Diablo 3, WoW kiegészítő egy hulladék... MÉGIS milliók veszik folyamatosan, jééé de érdekes. Pedig a StarCraft 2 kieg. esetén ott volt a StarCraft 2 alapként...

    Komolyan, fáj már ez a vergődés. Lehet szidni az Activisont, a kiadót.. De ha a fejlesztőket nézzük, akkor a játékipar fos tengeréből manapság elég kevés cég tud olyat alkotni, aminek a játékai ennyire lekötné az embereket.

    A Blizzard még igen.
  • Etinger #11
    Hol árulják 4900 Ft-ért? :) Kamuzol itt is össze-vissza...
  • Loverman #10
    az jó bolt lehet! "Máshol" 9000 a Tomb Raider
  • Loverman #9
    tudjuk, tudjuk, a sok birka aki még vesz egyáltalán játékot
  • morden2 #8
    Ej, egy önálló nicket kitalálhattál volna :D nekem pl a r.u.s.e. nevű stratégia a favorit, ott megoldották, hogy nem a kattintgatás a lényeg, hanem az agymunka...
  • lordmorden #7
    lefikázhattok, de melyik vállalat tett le enynire tápos rts-t az utóbbi időben? a sztori is jó, és a rendszer is. ez egy sikertörténet, semmi mással enm játszok, de mikor a spnaokkla összeröffenünk az sc2 előkerül... más nem sűrűn...
    azért a 10 rongyért amit emg kiadtunk érte komoly szolgáltatást kaptunk, a multit érdemes megnézni, bárhol, bármikor. képesek votlak a elegndás eredeti után kidobni ilyen részeket folytatásnak... azért ez a nem mindegy.
    a másik: nem tudok most másik ilyen sikeres és emghatározó játékot mndani még egyet(igaz, közel sem vagyok koczka...)
  • Stranger666 #6
    Kérdeztem gyökér, mivel nem ismerem.
    Mellesleg 7900-ért találtam a legolcsóbban és majd a dlc lesz 2000 Ft.
    Miről beszélünk?
  • cateran #5
    pl multiplayert? Te kis Bli$$ fan:D Meghozza annyira multi, hogy bejelentes szerint nem is lesz single player dlc hozza, csak multi.
  • Stranger666 #4
    És az a single playeren kívül ad mást?
  • Ender Wiggin #3
    "9500 teljes ár?"

    ha azt nézed, hogy az új Tomb Raidert 4900-ért árulják, pedig alig két hete jelent meg és nem csak egy kiegészítő...