Ötvös Tibor

Mégis elkészül a StarCraft: Ghost?

Tavaly novemberben jegyeztette be a Blizzard a Project Blackstone oldalt.

A dologról nem árultak el semmit, ám ma megjelent egy honlap, melyen nem sokat lehetett látni. Ám az ARG munkatársai feltörték a siteot, mely betöltésekor kódot kér. Nos, ezt is sikerült megtudni, szóval aki szeretné megnézni, az ezt másolja be: Y7_$0>0k_3< $m.



Így megnyílik egy üzenetváltás, mely Talen Ayers, egy Blackstone Kutatási Részleg alkalmazott és Dr. Helek Branamoor között zajlott. Az itt olvasható információkból a rajongók azt a következtetést vonták le, hogy a csapat újra nekiállt a StarCraft: Ghost fejlesztésének. A Blizzard még nem árult el semmit, szóval a remény még meg van.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csacsis #6
    Arra nem gondol senki, hogy ez egy olyan kampányfogás, amellyel felmérik az igényeket? Minnél nagyobb lesz a hír vízhangja, annál inkább meggondolják, belekezdjenek-e a vállalkozásba.
  • gumibéka #5
    Nekem az a tippem, hogy nem nagyon kell pereskedniük... Ez sztem. sima virus marketing és a két "alkalmazott" közötti privát levélváltás két kitalált - esetleg majdan a játékban is felbukkanó - karakter között zajlott.
  • NovaTerra #4
    Minden starcraft világban történő dolog jöhet, regény, játék, film. :)
  • Alfonzso #3
    "Feltörtek" ... túlzás, forráskódban van egy hint amivel meg lehet tudni a jelszót....
  • Alfonzso #2
    Komolyan ... még ez is -.-' ahh hagyjuk ez a jó jelszó :
    Y7_$0>0k_3<$m
  • KopaszIsten #1
    Na ez egy érdekes cikk.

    Feltörnek egy oldalt, és nyilvánosan megjelentet ez az oldal egy jelszót, amivel el lehet olvasni egy privát üzenetváltást az említett oldalon. Hm. Hát nem vagyok egy jogász, de gondolom ezért szépen perelhetnek az illetékesek, ha akarnak...