Ötvös Tibor

Kevesebb egység lesz a StarCraft II: Legacy of the Voidban

A Blizzard a héten meglepően szószátyárnak bizonyul a StarCraft II: Heart of the Swarm kapcsán, melyről elég sok információt megtudhattunk.

Az pedig még meglepőbb, hogy bár a második rész második fejezete (vagy első kiegészítője - ki hogy gondolja) még mindig nem kapott megjelenési dátumot, de a csapat már szóba hozta a harmadik fejezetet (második kiegészítőt) is. Chris Sigaty, a sorozat producere legalábbis arról beszélt, hogy a záró epizódban az eddigieknél kevesebb egység lesz látható.



"Óriási hiba lenne részünkről, ha csak azért vennénk ki a jelenlegi egységek közül párat, hogy betehessük az újakat. Lehet, hogy a Legacy of the Voidban nem is lesznek új egységek. Már így is elértük a Brood War szintjét, szóval elég kicsi a mozgásterünk eme tekintetben. De az biztos, hogy szeretnénk bővíteni a listát, de a Heart of the Swarm is elég bőséges, annyi egység biztos nem szerepel majd a Legacy of the Voidban."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Stranger666 #14
    Birom morden, hogy te minden SC cikken ottvagy és szapulod a blizzt meg a gameket. Nem uncsi? itt senkit nem érdekel a RUSE... és a hülyeségeid is uncsik...
  • morden #13
    Jah a 2. kiegnél már fárasztják magukat holmi új egységekkel :D
    Amúgy az SC2-nél nagyságrendekkel "gondolkodó" stratégia pl a R.U.S.E. ott tényleg az a lényeg, hogy túljárj az emberi ellenfeled eszén.
  • viasz #12
    Háhá, nem gondolkodó, mi? :D Szerinted azt a stratégiát amit játszanak ki mondta nekik? Na meg nem az van, hogy van egy infrastruktúra és egységtípus+szám amit minél gyorsabban fel kell építeni, és ha te vagy a gyorsabb, akkor nyersz. Folyamatosan alkalmazkodni kell a másik játékához és a terepviszonyokhoz.

    A cikkben az is szerepel, hogy mivel a HotS-ban lesznek bőven új egységek, és az már éppen elegendő lesz, ezért a LotV-ban már nincs szükség újakra.
  • morden #11
    Hát egy egy komolyan player aki "mikrózik" nem éppen a gondolkodó, megfontolt emberre emlékeztet, hanem inkább a droidokra :D

    A cikkben szerepel,. hogy kevesebb egység lesz, ez is inkább a "droidoknak" kedvez, mintsem a gondolkodó stratégáknak.
  • viasz #10
    Ez az, hogy gondolkodó embereknek készítik, nem droidoknak.
  • Dzson #9
    Hát kinek készítik a játékokat, hogy nem tesztelik le megfelelően...?
  • viasz #8
    Kb. folyamatosan jönnek a kiegyenlítő frissítések, ugyanis az emberi találékonyságot nehéz leszimulálni, kitesztelni. Pláne a top játékosokét.
  • viasz #7
    "Amúgy ot van az évtizede tesztelt blood war, hozátettek néhány egységet és most ettől van mindenki elájulva hogy kb fejlesztési évente +1 egység és ah ők a világ legjobjai ilyen téren :D"

    Bizonyára sokat játszol SC2-vel, hogy ezt így meg tudod állapítani...

    Elárulom, sok új egység van, sok új képességgel.
  • Dzson #6
    Annyira ki tudják egyenlíteni, hogy több év fejlesztés után a megjelenéstől számított talán egy hónapon belül jött is ki egy patch a Terran tank erőfölény visszaszorítására. :DDD
  • morden #5
    *legjobbai péntek hajnal van na