Ötvös Tibor

Márciusban jön a StarCraft 2: Heart of the Swarm

A jelek szerint végre megkapta a StarCraft 2: Heart of the Swarm a megjelenési dátumát.

A Battle.neten ugyanis ma megjelent a kiegészítő hivatalos premierdátuma, mely ezek szerint 2013. március 12-én jelenik majd meg. Ez azt jelenti, hogy közel fél évet kell még várnunk arra, hogy visszatérhessünk a népszerű stratégiai alkotás világába.

Aki a Battle.netről szerzi be a programot, az 45 dollárért egy olyan csomagot is kap, amiben benne van a Wings of Liberty, három StarCraft II Swarm-témájú Battle.net portré, StarCraft II Zerg Ultralisk "Torrasque" skin, World of Warcraft Baneling harci állatot, a Diablo III "Blade Wings" ereklyéje és egy Zerg alak a Diablo III-ban.

Most már csak az a kérdés, hogy a záródarab, a Legacy of the Void mikor lát majd napvilágot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #23
    Ez szerintem is gáz, de leginkább az ígérgetések miatt. Meg valahogy sokszor szerintem nem a várakozás csúcsán jönnek ki egy programmal. Szóval HoTS is milyen régóta van már promózva. Reklámok, aztán van az a videó is már vagy 1-2 éve lassan?... Szóval D3 Exp-t se várok max 2014-ben (utolsó negyedév)
  • Etinger #22
    Egy folyamatos online jelenlétet igénylő játékról van szó, értsd: hatalmas tömegek használják nap-mint-nap. Én félév alatt 1x nem tudtam belépni. Akkor kb 1 órára. Túléltem :)
  • Etinger #21
    Nehéz érvekkel jönni, mert zsigerből jön a fikázás a Blizzard játékok esetén nagyon sok embernek, akiket azért szépen fel lehet osztani:

    A) Azért szidom a Blizzardot mer iszonyat nagyot kaszál, sikeres, és mint ilyet pofátlanul monopol helyzetben van az MMO-k terén pl.

    B) Azért szidom, mert nem tudtam a Diablo 3-at lerántani torrentről

    C) Azért szidom, mert közel sem tudnak olyan minőségi termékekkel előállni, mint korábban.

    Utóbbiakhoz szólok, de tényleg hozzájuk, az A és B pontban ha valaki magára ismert és Bli$$-ezik meg ilyen agymenései vannak, inkább hagyja a kommentem figyelmen kívül.

    Én a Diablo vonalat erősítem, bár játszottam SC 1-2-t, meg Warcrafttal is, de a Diablo az én világom, erről tudok nyilatkozni. Ami a StarCraftot illeti nekem az új játék számomra néhol túl sok a pofázás, 2 átvezető küldetés között egyszerűen
    fárasztó már :) Ami a WoW-t illeti a Panda komolytalan így névre, a játék lehet jó, azt tudom, hogy a Warcraftos ismerőseim az előzetes anyázások ellenére is imádják.

    Na és akkor a Diablo 3-at illeti. Alapvetően elég félkész játék lett kiadva, mármint ez a level 60-as sapka fájdalmas. De emlékezzünk már picit a D2-re. Ott is mennyit anyáztunk, ilyen gyenge-olyan gyenge, ment a hiszi. Iszonyat pici volt a ládánk, nem volt ma ezért szenvedés volt varázslónővel soloba, grafika elmaradott volt már akkor is... Most meg eltelt 12 év, jött egy exp azóta hozzá és fényesre nyalja mindenki. HE??? :) De miért?

    Indítottam egy Druidát a nosztalgia kedvéért és az Act 1 elvégzése után már látom, miért is jó a D3.. miben fejlődött, miért is szórakoztat annyira.

    D2, exp nélkül, előnyei:

    - jó zene és egyedi hangulat
    - skill tree miatt nem csak a geartől függött minden
    - szimpatikusabb rendszer game kreálásra

    D3 alapverziót nézzük akkor meg:

    - sokkal kényelmesebb pickup rendszer
    - nagyobb inventory, ami sokáig kitart
    - gemek mobilisak, kiszedhetőek a tárgyakból
    - pörgősebb a játék és a harc
    - nem fossa teli senki a képernyőt reklámokkal
    - barátlista

    Ez csak így gyorsan ami feltűnt.
  • cateran #20
    Passzolok, honapok ota nem jatszom vele, csak 1-2 kosza hirt lattam (monster power, meg 6 millio dpses karakterek meg ilyesmi) Osszeteszem a kezem, hogy az rmah hasznalataval nagyjabol visszahoztam a jatek arat...mondjuk az eredeti ar 2/3-t visszanyertem:D
  • cateran #19
    Millioszor leirtam mar, megteszem most is: 1 hack and slashnel 1-2 het jatekido egyenlo a nullaval. Minimum 6 honap, de inkabb evek (persze utobbi mar kieggel vagy kiegekkel) A H&S alapja ugyanis a zillioszori ujrajatszas, farmolas..nem tul bonyolult stilus, de azert megvannak a bajnokai. Nalam a D3 a top 20-ban sincs nagyon benne, pedig meg kellene eroltetnem magam, hogy egyaltalan 20 H&S-t osszeirjak:P
    Figyelembe veve a valtoztatasok mennyiseget, maga a Bli$$ sem volt (es nincs) azon az allasponton, mint jopar fanboy. De hat az elvakultsag, az elvakultsag:D
  • Skyline #18
    "Ők legalább minőségi játékokat tesznek le az asztalra."

    HHHÁÁÁÁ!!!!!.... :D
    Túlárazva, túlhájpolva, és legkevésbé sem tökéletes minőségi címeket... Mindezt LASSAN.
  • donatus13 #17
    Szerintem is jó lett az sc 2 , ellenben az új kieg eddig elég laposnak ígérkezik.
  • tcpip2 #16
    Lehet, meglátjuk :) Az SC2-t is végignyomtam, tény hogy elég sok óra belement, de azért több újítást vártam a játékmenetbe. Úgy voltam vele, hogy a hangulatos videók meg a sztori miatt betyárbecsületből megveszem, ha lemegy 8k-ra az ára. Aztán az ára a hónapok alatt csak nem akart lejjebb menni. Nem tudom most mennyi, de az akkori élmény elhomályosodott azóta :)
  • csuszi #15
    "HD graphics patch-ről van szó"
    a játék 95% kicserélődött. nem háborgott ott senki, max aki hülye hozzá. dio-hoz, wow-hoz nem értek, nem játszom velük. de sc1-et toltam 98tól, és hát az sc2 előtt le a kalappal, nem lehet belekötni se a supportba, se a fantáziába, se a kompetitív jellegbe, se esportba, semmibe. hd patch mi? jesszusom...
  • CrazyAchmed #14
    Én játszottam mindegyik résszel, valahogy nekem nem voltak olyan magas elvárásaim, hogy csalódás legyen. Igen, valóban egy egyszerű hack'n slash lett, viszont én azt is vártam, a korábbi részekkel sem töltöttem hónapokat.
    Mindenesetre a megunásig számított játékidő/játék ára arány az élmezőnyben van, ahogyan szerintem a Heart of the Swarm-al is így lesz.