Ötvös Tibor

Íme a The Elder Scrolls Online: Morrowind gépigénye

Megjelent a The Elder Scrolls Online: Morrowind hivatalos gépigénye.

Június 6-án jelenik meg a The Elder Scrolls Online: Morrowind, mely a széria egyik legjobb részének helyszínére repíti a rajongókat. Talán nem is véletlen, hogy a ma megjelent trailerben éppen a játékosok reakcióit mutatja be a kiadó. Ezzel együtt pedig megjelent a Morrowind hivatalos PC-s gépigénye is, mely alapján nem lesz olyan vészes a konfiguráció-éhsége az alkotásnak.

Minimum
Windows 7 32-bit Processzor: Intel Core i3 540 vagy AMD A6-3620
3 GB RAM
85 GB szabad hely a merevlemezen
Grafikus kártya: NVIDIA GeForce 460 / AMD Radeon 6850 1 GB VRAM

Ajánlott
Windows 7 64-bit
Processzor: Intel Core i5 2300 vagy AMD FX4350
8 GB RAM
85 GB szabad hely a merevlemezen
Grafikus kártya: NVIDIA GeForce GTX 750 / AMD Radeon HD 7850 2 GB VRAM

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sárkánylovag #5
    Nem érdekelnek más játékosok, főleg ha látszik 8-12 éves gyerekek nickje .
    Nekem OFFline Morrowindet adjanak ! Meg új elder scrollt ;)
  • NEXUS6 #4
    A SW:TOR pl. meglepően jól kezelte ezt a kihívást.

    Én inkább azt látom, hogy grafikailag tették egy kicsit alacsonyra a mércét a fiúk.
  • kvp #3
    A legtobb MMOPRG elkoveti azt a hibat, hogy a jatekosok nem tudnak a vilagra hatni, tehat ha egy a tortenethez tartozo kuldetest valaki teljesit, attol a vilag meg nem valtozik meg, azaz mas jatekosok is ugyanugy teljesithetik. Ez az ismetlodo gyujtogeto/gyilkolaszo/lotifuti kuldeteseknel meg ertheto, de a jatek valodi tortenete az adott szerveren is annyiszor zajlik le, ahanyan ott jatszanak. Ez igy nagyon csunyan tonkrevaghatja a vilagot es tenyleg wow stilusu minimalista mud-da teszi.

    Valamiert megis ez a stilus terjed, nem az event alapu tortenetmeseles, ahol ha valaki kimarad az esemenyekbol, akkor orokre le is maradt a tortenet adott reszerol.

    Offline jatekok eseten egyreszt lehetunk az 'egyetlen, megismetelhetetlen' hosok, masreszt a jatek felfuggesztheto, barmikor leallithato es orakkal vagy akar hetekkel kesobb folytathato.

    Az olyan hibrid probalkozasok, ahol van offline vagy klasszikus egyjatekosos mod altalaban csak a tutorial-t teszik ilyen modon jatszhatova, majd annak a vegen bedobjak a jatekost a klasszikus statikus (vagy periodikusan visszaallitott) kozos vilagba.
  • unbornchikken #2
    Kb. a legjobb RPG, amivel valaha volt szerencsém játszani, pedig nagy fan révén egészen az ősi Might and Magic-ekig szinte mindent végigvittem. Direkt hagytam le, hogy MMO. Az RPG-k között is ott van, szólóban is nagyon jól lehet játszani, a group content "csak" a hab a tortán.

    http://www.metacritic.com/game/pc/the-elder-scrolls-online-tamriel-unlimited : 8.6 user score (vs 7.3 WoW)
    http://store.steampowered.com/app/306130/The_Elder_Scrolls_Online_Tamriel_Unlimited/ : very positive



  • mcganyol #1
    a hype nagy de az actual gameplay szerintem egy vicc. a névvel úgyis mindent el lehet adni és ugye wow-nak meg mégse hívhatják, de attól még ugyanaz. A daggerfall szerintem amúgy jobb volt (az volt a 2. rész), de valszeg mindenkinek a saját gyerekkorából való a legmenőbb...