Ötvös Tibor

Egész héten ingyenes a The Elder Scrolls Online

Egész héten ingyenesen lesz elérhető a The Elder Scrolls Online.

A Bethesda tavaly már eljátszotta, hogy egy hétig teljesen ingyenesen tette elérhetővé a The Elder Scrolls Online játékát és szerencsére ez a trend idén is folytatódik. A kiadó ugyanis ma elárulta, hogy egészen pontosan holnap délután 4 órától ismét egy hétig áll teljesen ingyen az érdeklődő játékosok számára a program, azaz április 18-ig szabadon járhatjuk be a teljes területet. A dolog annyira nem meglepő, hiszen hamarosan érkezik a Morrowind kiegészítő és ez az ingyenesség remek kis reklámot jelenthet.

A The Elder Scrolls Online telepítése után kapunk segítségképpen 500 koronát, ami igen hasznos előny lehet a kezdő játékosok számára - bár egy alap hátas megvásárlásához is 900 korona kell, szóval csak rész-segítség. Aki pedig ezen időszak alatt kedvet kap a további kalandokhoz, az az akció ideje alatt olcsóbban szerezheti be a címet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Flesy32 #4
    Az elején még nem volt ennyire lehúzós a játék, de ma már tényleg az van, hogy ESO Plusz és exp bónuszok vásárlása nélkül kb. semmire sem jutsz. Eléred a veterán szintet, bejön a Champion Point rendszer, és itt meg is bxszta az egészet. 500 CP eléréséhez, mindenféle exp növelő fizetős cuccal is két hónap agyatlan grindelés napi másfél órában, hogy majd "méltó" legyél a 12 fős Trialokhoz... Kár ezért a játékért, mert amúgy tetszik, vannak benne jó ötletek.
  • ledon #3
    Ez mekkora átverés. Steam fiókról csak akkor játszhatsz, ha vásárolsz valamit a játékhoz. Vagyis nem játszhatsz ingyen!!!!!!!!!
    Nálam a játék kipróbálás nélkül ment a soha többé nem akarok tudni róla kategóriába.
  • Kissssss0 #2
    dead game.
  • asgh #1
    Játszik ezzel egyáltalán valaki? Én még anno a beta-t próbáltam, de hatalmas csalódás volt. Döglött hangulat, unalmas questek, az egész olyan "semmilyen".
    Kb. olyan érzés volt, mint amikor 5 év hardcore WoW-ozásban kiégsz és már nem érdekel az egész, csak ennél az első fél óra alatt eljutottam erre a szintre.