Ötvös Tibor

Egy darabig biztos nem lesz The Elder Scrolls VI


A Bethesda egy darabig nem készül The Elder Scrolls VI bejelentéssel.

A Bethesda rendszeresen visszatér a The Elder Scrolls franchise-hoz, ám a mai hírek szerint a következő bejegyzésre egy darabig még várni kell. Pontos dátumot nem mondott Pete Hines, de mivel a csapat jelen pillanatban a The Elder Scrolls Online és a Fallout 4 munkálataira koncentrál, így a The Elder Scrolls VI fejlesztése egy darabig nem kezdődik el.

Pontosabban a bejelentésre kell majd várni, a munkálatok lehet hogy közben zajlanak, de ezt persze hivatalos forrásból nem fogják megerősíteni. A csapat egyik fele jelen pillanatban a The Elder Scrolls Online konzolos változataira, illetve a DLC-kre koncentrál, a másik pedig a Fallout 4-en ügyködik, mely novemberben meg is jelenik és melyhez kiszivárgott az első gameplay jelenet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Teppik Amon #4
    Az online is teljesen vállalható. Bátran ajánlom mindenkinek, nekem nagyon bejött. Sajnos ritkán van időm játszani vele.
  • Lapajka #3
    Nem muszáj megcsinálni, mert ha Skyrim-et letoltad, ha alaposan csináltad 1-2 év... aztán sok sok év után újra elkezded a Morrowind-et (mert bizony azt nagyonis el lehet kezdeni újra és újra, a annyira jó - főleg új szépítő modokkal spékelve)... mire végére érsz, ha alaposan csinálod, immerzíven, 1-2 év... akkor jöhet az Oblivion, megintcsak 1-2 év... és ekkor már egészen nyugodtan kezdheted a Skyrim-et megint 1-2 évre, hiszen eltelt 5 év... ergo akár életed végéig is élhetsz az Elder Scrolls (offline) világában boldogan.. nem kell ehhez hatodik rész, mert így is képes egy egész életet betölteni, napi 6-8 órás játékkal is..!!! Ha jön a hat valamikor, az csak hab lesz a tortán....
  • Torisaru #2
    Persze hogy elkezdődött a fejlesztés, csak még elméleti szinten folyik, helyszín és story aztán a részletek, a Fallout 4 motorja pedig adott fejlesztői környezetnek.
  • Paddy #1
    Can't wait, can't wait... oh boy, i wanna rock the Fallout universe!