Ötvös Tibor

Távoli álom a The Elder Scrolls 6


Készül a The Elder Scrolls VI, de sokat kell még várni rá.

A Bathesda érezhette, hogy bizony nem sikerült túl jól az idei konferenciája, hiszen alig két nappal a saját kis műsoruk után már a The Elder Scrolls sorozat hatodik részéről beszélt Todd Howard. Azt nyilatkozta egyébként, amit amúgy mi is sejtettünk, miszerint a franchise hatodik fejezete már készül, de hogy megláthassuk az első képeket belőle illetve hogy megismerhessük az első információkat, még sokat kell aludnunk.

Az, hogy a The Elder Scrolls VI megjelenése még több évre van jól példázza az is, hogy a Howard szerint jelen pillanatban még 2 másik olyan projektjük van készülőben, mely legalább akkora lesz mint a Skyrm vagy a Fallout 4. Most hogy ezt a címre értik (azaz szereztek valami jól csengő nevet és feldolgozzák) vagy magára a területre és a játékélményre az kérdés, de a csapat már többször is bizonyította, hogy képes a semmiből is érdekes és izgalmas játékokat létrehozni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Palinko #2
    könnyen lehet hogy azért nem jön idén év végen a tes 6 :D mert az 5 éves ciklus most járt volna le, de úgy látom másfelé orientálódtak.
  • molnibalage83 #1
    Hát, a Witcher széria igen magasra tette a lécet... A TES V azzal összevetve egy viccnek tűnik ma már csak...