Ötvös Tibor

Mozgásban a Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered

Mozgásban is megmutatta magát a Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered.

Miközben a Call of Duty: Infinite Warfare kapcsán továbbra is meglepően csendben van az Activision, addig az egyébként valóban sokkal jobbnak tűnő Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered kapcsán kaptunk újabb friss trailereket. Ezúttal az egyik szakaszt ismerhetjük meg a maga feljavított és így még az eddigieknél is szebb formájában.

Az első videóban az új verziót, a másodikban pedig a régit láthatjuk és így bizony jól látszanak a különbségek is. A frissítést a Raven Software végezte és el kell ismerni, hogy nagyon jó munkát végeztek. A Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered egyébként csak akkor lesz elérhető, hogy ha valaki az Infinite Warfare Legacy Editions vagy a Digital Deluxe Edition valamelyikét előrendeli és ez ismét nagy balhét váltott ki. A legtöbben ugyanis nem hajlandók pénzt adni a csomagért, csak önálló formában akarják megszerezni azt.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zenya #4
    Ha vevő leszel rá akkor nyúlj jól a zsebedbe mert csak az új résszel együtt lesz kapható, ami kb 20 ezer körül fog mozogni.Okádék Activison!
  • NEXUS6 #3
    Mai napig fenn van a gépemen, ha egy kis adrenalinra vágyok, nyomok 1-2 MP pályát. Még mindig sokan játsszák!
  • CairoJack #2
    Egyik kedvenc játékom, top 10-ben benne van, nem úgy, mint a folytatások, amiktől hánytam.
    Hú... erre vevő leszek.

    Szerk:nagyon sok régi játék van, amit ha kiadnának mai grafikával 1000-szer előbb venném, mint a mai címeket. Pl a régi jó kis Red Aler-ek, Need for Speed U2, Most Wanted, Max Payne, UT, de pl a Halo Anniversary is jöhetne PC-re.
    Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2016.07.16. 19:27:37
  • Baker1 #1
    Jól néz ki, a videó alapján csak nem szúrták el. ;-)