Ötvös Tibor

Amerika beleunt a Call of Duty-ba?


Rémes lemaradásban a Call of Duty: Infinite Warfare a Black Ops 3 előrendeléseihez képest.

A Call of Duty sorozat nem éppen abba az irányba halad, amerre a legtöbb rajongó szeretné és ezt egyébként jól példázza az is, mekkora örömmel fogadta az FPS-tábor a Battlefield 1 leleplezését. Az Activision azonban marad a sci-fi vonalon és az Infinite Warfare képében újabb nagy ugrást könyvelhet el az időben. Az előrendeléseket tekintve azonban nem biztos, hogy ez jó ötlet volt.

A VGChartz által megszerzett adatok alapján ugyanis a bejelentéstől számítva mindössze 63.469 példányt rendeltek elő a PS4-es és Xbox One változatokból. Összehasonlításképpen a Black Ops 3 tavaly ugyanennyi idő alatt 710.965 darabos előrendelésnél tartott, ami óriási visszaesést jelent. Persze lehet, hogy inkább kivárnak a rajongók és majd később rendelik elő a programot, de ugyanakkor az is lehet, hogy a Battlefield 1-re tartogatják a pénzüket. A megjelenés után kiderül, hiszen akkor már rendelkezünk eladási adatokkal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    Ja, az Activision annyira tönkrement, hogy jelenleg a világ harmadik legnagyobb kiadója. A Dice meg igazából EA és nem egy játék sikerétől függ a létük, mivel számos játék grafikai motorját adják, így feltehetően kulcsszerepük van a kiadó terveiben. A dolog persze attól rossz, hogy a kiadó diktál általában.
  • Gauge #3
    Battlefieldből CoD lett, ezért most azt veszik. Az igazi BF rajongók meg nem veszik (BF4 már nagyon távol van a BF-koncepciótól). Igy megy ez. Remelém Activision után Dice is tönkre megy majd. Sok agyatlan egy rakáson.
  • vato loco #2
    Nem csak az USA, én is unom már. Stalker 2-t kérünk. :)
  • lammaer #1
    Szoknának le az előrendelésről már....