Ötvös Tibor

Lecserélték a Call of Duty: Infinite Warfare borítóját


Az Activision próbál változtatni a Call of Duty: Infinite Warfare marketingjén és ennek első jeleként lecserélte a hivatalos borítót.

Az Activision talán nem jó irányba folytatta a Call of Duty sorozatot, hiszen az előrendelések soha nem látott mélységben tanyáznak és a várakozás sem olyan felfokozott, mint volt korábban. Persze tehet minderről a Battlefield 1, melynek esetében az EA kivételesen ráérzett a rajongói vágyakra. Mindenesetre az Activision próbál valamit tenni, hogy ne legyen ráfizetéses a fejlesztés és ennek első lépéseként lecserélték a korábbi borítót.

Ezzel a cserével láthatóan az űrbeli sci-fi hangulatot próbálják kicsit eltüntetni szem elől, hiszen a korábbi katona plusz űrhajó hatás (1. kép) most szimplán egy harcoló katona (2. kép) került fel a borítóra. Persze ez még tervezet és lehet, hogy még további változtatásokat eszközöl majd a kiadó. Én azonban inkább arra tippelek, hogy megvárják a Battlefield 1 szereplését és vagy kiadnak egy világháborús DLC-t a programhoz vagy pedig a jövőre megjelenő Call of Duty már visszatér az eredeti világába. Ha azonban az Infinite Warfare ismét rekordot dönt, akkor jövőre feltehetően tovább folytatják a sci-fi vonalat.




Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ozimak #2
    A komplett játékot (motort legalábbis) kellene kicserélniük. Bármilyen borítót tehetnek rá, akkor is egy fos marad.
  • Cickány90 #1
    Egy Halo szerű páncéllal próbálják a sci-fi hangulatot ellensúlyozni? Genius!