Ötvös Tibor

Az Activision tagadja a római Call of Duty létezését

Az Activision szerint sosem volt komoly terv a Call of Duty: Roman Wars.

A héten derült ki, hogy a Vicarious Visions csapata szeretett volna ismét új életet lehelni a Call of Duty sorozatba és az ókori Rómába helyezni át a cselekményt. Az egész projekt izgalmasnak tűnt, hiszen rögtön kaptunk pár fényképet és egy videót is... az Activision azonban a mai napon hivatalosan is reagált a dologra és egy közleményben jelezték, hogy egy percig sem vették komolyan a projektet.

"A játék koncepciós terveit egy volt alkalmazottunk tárta a kiadó elé, de egyetlen pillanatig sem gondolkodtunk el komolyan azon, hogy meg is rendeljük a címet. Az meg aztán főleg nem történt meg, hogy prototípust kértünk a tervezetből" - áll a közleményben. Ez pedig teljesen ellentmond annak, amit a hét közepén olvashattunk a Call of Duty: Roman Wars "leleplezése" kapcsán. Kérdés, hogy kinek hihet az ember, hiszen a fenti közlemény ellenére mégis mozgásban is látható volt a program.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Archenemy #1
    "Kérdés, hogy kinek hihet az ember, hiszen a fenti közlemény ellenére mégis mozgásban is látható volt a program."

    Egy ilyen programot, ami a videóban látszik, egy pár játékfejlesztő szabadidejében összedob. Könnyen lehet, hogy ez is történt, szórakoztak kicsit hogy hátha lesz belőle valami, oszt nem lett.