Ötvös Tibor

UEFA Euro 2016 villámteszt

Egy lenyűgöző sorozat után Magyarország csoportelsőként zárta a csoportkört és így témába illően elővettük a PES 2016 ingyenes EB kiegészítőjét.

Nem lehet nem méltatással kezdeni az UEFA Euro 2016 kritikánkat, hiszen miközben sokszor megmosolyogtuk a csapatot illetve azért nem kevesen drukkoltak annak, hogy ismét bebukjanak a selejtezőkön, mégis kijutottak és messze a várakozások felett teljesítenek. Csoportelsőként tovább jutni úgy, hogy Portugália is ott van... Mindegy, gratulálok innen is a srácoknak!

De persze ez egy játékos oldal, szóval nézzük azt, hogy hogyan is teljesít a Pro Evolution Soccer 2016-hoz ingyenesen megjelent UEFA Euro 2016-os kiegészítő. A legfontosabb, hogy a futtatásához természetesen kell az alapjáték, de ez cseppet sem meglepő. Mindenesetre a bajnokságra kijutott 24 csapat mellett kapunk még további tíz nemzeti válogatottat kapunk. Így virtuálisan bajnok lehet Szlovákia, Szerbia, Skócia, Norvégia, Hollandia, Izrael, Görögország, Bosznia-Hercegovina, Dánia és Bulgária nemzeti válogatottja is.


Az első nagy negatívum azonban továbbra is a hivatalos nevek hiánya. A magyar csapatban például helyet kapott egy bizonyos Almeida, aki kimondottan gólerős, csak számomra teljesen ismeretlen az úriember. A második hiba, hogy bár a karakterek valóban nagyon realisztikusan vannak megalkotva, de például Király Gábor mackónadrágja kimaradt. Persze ez feltehetően másokat nem fog zavarni, de ha már ennyi idő után kijutottunk egy ilyen eseményre, akkor figyeljenek oda kicsit a fejlesztők.

Előny azonban, hogy a játékmeneten érezhető a finomítás (igaz, fél éve nem játszottam vele, így a közben megjelent javítások, patchek kimaradtak az életemből) és így folyamatosabbá váltak a mérkőzések. Szóval egy szó mint száz, az UEFA Euro 2016 kellemes kikapcsolódást jelenthet a PES 2016 rajongóinak, de a Fifa-PES csatában továbbra sem szeretnénk ítéletet hirdetni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #6
    Én sem ismerem, és?
  • tobias88 #5
    A keretek nem frissek, de ennyi. Almeida (Leandro) pedig 16 szoros válogatott és a Fradiban játszik:
    https://hu.wikipedia.org/wiki/Leandro_de_Almeida
  • Ender Wiggin #4
    Leandrot nem ismeri? Az igen...
  • carville #3
    Szlovákia egyébként is kinn van az EB-n.
  • passatgt #2
    "A magyar csapatban például helyet kapott egy bizonyos Almeida, aki kimondottan gólerős, csak számomra teljesen ismeretlen az úriember."

    "Leandro de Almeida (São Paulo, 1982. március 19. –) brazil-magyar kettős állampolgárságú válogatott labdarúgó. Jelenleg a Ferencváros játékosa. Leggyakrabban bal oldali védő, vagy védekező középpályás poszton játszik."
  • Tetsuo #1
    IzraHell mit keres ott?