Ötvös Tibor

Warren Spector vezeti a System Shock 3 fejlesztését


A Deus Ex alkotója, Warren Spector vezeti a System Shock 3 fejlesztését.

Hosszú, de nagyon hosszú éveket vártunk arra, hogy a kultikus System Shock sorozat megkapja a harmadik részét de a jelek szerint megérte kivárni az időt. Az Otherside Entertainment decemberben lőtte fel a System Shock 3 hivatalos honlapját és aki esetleg kétkedve fogadta a hírt, hogy "amatőrök" kezében nem lesz jó vége az egész vállalásnak az most megnyugodhat. A csapat ugyanis bejelentette, hogy egy igazi nagyágyú, veterán állt a projekt élére.

Warren Spector számos kultikus alkotást tudhat már maga mögött és feltehetően a játékvilágban annyira nem jártas emberek számára sem cseng ismeretlenül a Deus Ex vagy a Thief cím. "Dolgozni a System Shock-on életem és karrierem egyik legmeghatározóbb élménye volt és nem is nagyon tudom kifejezni, mennyire várom azt, hogy megoszthassam a rajongókkal, mi minden történt SHODAN-nal az utolsó rész óta" - árulta el Spector. A program még nem kapott megjelenési dátumot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CRMessen #1
    Remélem, megtartják azt a tulajdonságát a játéknak, hogy teljesítménynek számít végigvinni! Tudom, hogy manapság ez nem divat, de anno adott egy kellemes érzést, amikor nyolcadszori próbálkozásra végre végig tudtam vinni ;) Mondjuk 12 évesen, nulla angol tudással egészen rossz eséllyel is indultam, de na...