Ötvös Tibor

Új Szellemirtók játék készül


A filmmel együtt új játékot is kap a Szellemirtók.

Az Activision a Tini nindzsa teknőcök és a Transformers után egy újabb film, a Szellemirtók rebootjához kapcsolódó játékot készít. A hírt a Retail Merchandiser szellőztette meg és a bejelentés alapján csak PS4-re és Xbox One-ra érkezik majd a program. Az még kérdés, hogy az új szereplőgárda (Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon és Leslie Jones) vagy a klasszikus, 1984-es kvartett (Dan Aykroyd, Harold Ramis, Bill Murray és Ernie Hudson) irányítását vesszük át.

Mivel a játék az új filmhez kapcsolódik, így mi inkább előbbire tippelünk és maximum a különböző DLC-k formájában kerülnek be a programba a nagy négyes alakjai. Legutóbb egyébként az Atari logója alatt jelent meg 2009-ben a Ghostbusters: The Video Game, melyet a Terminal Reality készített és nem nagyon nyerte meg magának a rajongókat. Érdekesség, de a Terminal Reality azóta dolgozott már az Activision-nak (The Walking Dead: Survival Instinct), így elképzelhető, hogy ismét ők dolgoznak a Szellemirtókon. A megjelenés egyébként a nyáron várható PS4-re és Xbox One-ra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Emlékeim szerint a The Walking Dead: Survival Instinct pocsék játék lett. A 2009-es Ghostbusters-t nem próbáltam, bár megvan Steam-en már, 1-2€ körül szokott lenni az ára. A Steam-en egyébként az értékelése nagyon pozitív, és úgy emlékszem, a kritikái is pozitívak voltak annak idején.