Ötvös Tibor

Még mindig készül a Serious Sam 4


Nem hallani a Serious Sam 4-ről, de ettől függetlenül készül a program.

A Croteam 2013-ban jelentette be a népszerű Serious Sam sorozat negyedik részét, mellyel kapcsolatban azonban azóta sem hallani szinte semmit. Ráadásul a csapat közben nekifogott a The Talos Principle fejlesztésének is, mely végül aztán meg is jelent és így a Sam-rajongók nem igazán értették, hogy hol van az ő kedvencük. Ma azonban a Croteam mindenkit megnyugtatott: készül a Serious Sam 4!

Bár részleteket nem árultak el de az biztos, hogy a Serious Engine komoly változtatásokat kap még a The Talos Principle-ben látottakhoz képest is. A Serious Sam 4 a Croteam korábbi alkotásaihoz hasonló másolásvédelmet kap, azaz ha tört játékkal próbálkozunk, akkor bizony bizonyos részeken nem jutunk át, mivel lehetetlen lesz legyőzni az ellenfeleket. A Serious Sam 4 nem kapott továbbra sem megjelenési dátumot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TwistR #2
    Most ti komolyan bevágtatok ide egy horvát nyelvű videót? :D
  • CRMessen #1
    Imádtam a 90-es évek játékait. Akkoriban, ha story kellett, voltak remek játékok kiváló story-val, ha meg agyatlan mészárlás, akkor voltak játékok, amikben cafattá lőhettél, gázolhattál, verhettél akárkit. Ez a mai, túlszabályozott, de ugyanolyan dekadens korban sokkal nehezebb.