Ötvös Tibor

Túlélnéd a Dying Light világában?

Egy interaktív videóval jelentkezett a Dying Light, mely alapján megtudhatjuk, meddig élnénk túl a zombikkal teli világban.

A Techland a jelek szerint nagyon élvezi, ha egy olyan világba vezetheti el a játékost, melyben egy zombi-apokalipszis túlélőjeként vagy épp résztvevőjeként kell megállni a helyünket. A Dying Light sem lesz kivétel ez alól, hiszen már számos trailerben és képen láthattuk, hogyan kell majd küzdenünk az élőhalottak és a többi túlélő-csoport tagjai ellen.

Ma pedig egy nagyon hangulatos kis interaktív videó jelent meg a neten, melyben egy küldetést kapunk és elindulunk az utunkra. Ezután bizonyos időközönként döntés elé állít minket a trailer és itt rajtunk múlik, mennyi harc árán érjük el célunkat... persze csak akkor, ha nem döntünk rosszul és akkor vége a kalandnak.


A januárban megjelenő Dying Light a korábbi hírekkel ellentétben még sem jelenik meg az előző generációs konzolokra, így PC mellett csak PS4-re és Xbox One-ra lesz elérhető az alkotás. A hivatalos indoklás szerint a korábbi gépek egyszerűen nem tudják kezelni a Dying Light-ot, nincs elég erőforrás a program számára és nem kockáztatnak.

Mindenesetre a program nagyon látványosnak tűnik, a fenti kis interaktív kaland alapján pedig egy igen hangulatos kis alkotást kapunk pár hét múlva. Aztán pedig ideje lenne, ha a Dead Island-sorozatot is visszavenné a Techland, vagy legalább figyeljen oda mit művelnek az "utódok". Az Escape Dead Island például kimondottan gyenge játék lett (de bővebben majd kritikánkban) és a Dead Island 2 sem tűnik olyan reményteli projektnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)