SG.hu

A Nokia honlapja is rápörög a Sziget Fesztiválra

A Sziget Fesztivál indulásával egy időben, a nokia.hu oldalon is megkezdődött a buli, elindultak a Nokia Szigetes aloldalai.

Az ide látogatók nyomon követhetik a Sziget Nokiás party helyszíneinek eseményeit. A cég célja, hogy kedvet csináljon az olvasóknak ahhoz, hogy kilátogassanak a Nokia helyszíneire. A Nokia a Sziget Fesztivál egyik főtámogatójaként három helyszínnel és a Nokia 5700 XpressMusic mobillal, várja a bulizni vágyó fiatalokat.

Az oldalra kattintók tájékozódhatnak a Sziget Fesztivál Nokiás party helyszíneinek programjairól, megismerhetik a Nokia Party Aréna fellépőit. Ha valaki ennél is többet szeretne tudni a helyszínről, a Buliblogra kattintva Somez élménybeszámolóiból kaphat ízelítőt a Sziget hangulatáról. A szöveges blogbejegyzések mellett Nokia N95-tel készült fotók és videók is feltűnnek majd a blogon. Az olvasók a Képnézőben a Nokia 5700 XpressMusic készülékkel és Nokia Nseries multimédiás számítógépekkel készült több bulis fotót is találhatnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kadar1 #1
    Ez a sziget egy nagy fos lett. Teli van majmoló hülyegyerekekel.Régeben , évekkel ezelött még jó volt.Most akkoor se mennék ha muszály lenne.