SG.hu

Ingyen letölthető dalokkal reklámoz a Nokia

A Nokia Budapest 25 forgalmas pontján elhelyezett világító reklámplakátokon ingyenes zeneszám letöltéssel népszerűsíti a Nokia 5700 Xpress Music készülékét.

A cég sajtóközleménye szerint július 4-ig 25 helyszínen, 25 különböző dalt lehet ingyenesen letölteni ugyanazon mobiltelefonra. Például a Fehérvári úti 4-es villamos megállójában Yonderboi Were You Thinking of me című számát lehet letölteni, míg az Oktogonon a villamosmegállóban Ruzsa Magdi Hip-Hop című dalával bővíthetik a zenei gyűjteményüket a felhasználók.

"A Nokia Magyarországon elsőként alkalmazza a city lightokon megjelenő Bluetoothos zeneletöltési megoldást a Nokia 5700 Xpress Music népszerűsítésére. Olyan innovatív és egyben kreatív marketing eszközt kerestünk, amely a fiatalokhoz szól, megmozgatja őket, és felhívja a figyelmüket a Nokia zenei készülékek sokoldalú zenei funkcióira. Az akció népszerűségét bizonyítja, hogy június 16-ig már több mint 2 500 letöltés történt" - mondta Bencze Rita, a Nokia magyarországi marketing igazgatója.

A zeneszámletöltésekhez egy Bluetooth adatátvitelre alkalmas készülékre van szükség. Mindössze annyit kell tenniük a felhasználóknak, hogy a gitárfejet tartalmazó plakátok 10 méteres körzetében aktiválják telefonjuk Bluetooth kapcsolatát. Az eszköz ezt észleli és rákérdez a kapcsolatra. A pozitív megerősítés után egy text file érkezik a készülékre, és rövidesen ezután automatikusan megindul az mp3 formátumú zeneszám letöltése.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • onimusha #3
    hát mi a nyugatinál lévőt próbáltuk egy csamcsung U-600 és w810i-vel egyik sem látott bluetooth cuccot a közelben pedig beálltunk a plakát elé és gitár is volt benne :)
  • Kmarha #2
    Tényleg jó ötlet.. de ha megláttnám hogy a telefonomre ez a két szutyok akar felmászni, már adnám is túl valamely ismerösömnek :D de hát izlések és pofonok.
  • GYUFo #1
    Remek ötlet, respekt.