Gyurkity Péter

Bevágással jön a Xiaomi Mi 7

A cég csatlakozik a sorhoz, új telefonjuk ezt a megoldást alkalmazza.

A Xiaomi háza táján egyre-másra jelennek meg az újabb készülékek, a csúcskategóriában például legutóbb a Mi Mix 2S típus mutatkozott be. A soron következő változat a jelek szerint leginkább erre hasonlít, ám több fontos változásra számíthatunk.

A szintén kínai Weibo közösségi portálon bukkant fel néhány felvétel, amelyeken már a Xiaomi Mi 7 egyes részletei láthatók. Eszerint a telefon követi a mostani divatot, az előlapon ennek megfelelően egy méretes bevágás lesz látható, tehát a nagyok közül gyakorlatilag egyedül a Samsung marad (egyelőre) távol ettől a vonaltól. A telefon több tekintetben valóban a Mi Mix 2S-re hajaz, ám a fizikai méretet illetően kisebb lesz annál, ami jó hírnek mondható, hiszen a szegmenst szinte elárasztották a 6 hüvelyk körüli megoldások. Az ujjlenyomat-olvasót ezúttal a hátoldalon helyezték el, ez a remények szerint kényelmesebb alternatívát nyújt majd, míg a készülék fehér külsőt villant fel nekünk.

Ami a hardveres specifikációt illeti, a fotók alapján 6 GB memória és egy alapesetben 128 GB-os belső tároló lesz megtalálható a részletes listán, de korábban már említést tettek egy ennél is erősebb változatról, amely már 8 GB memóriát és egy 256 GB-os tárolót nyújtana. Itt nem kell már sokáig várni arra, hogy a többi jellemzőt is megismerjük, a hivatalos bemutató ugyanis két héten belül esedékes, azt azonban még nem tudjuk, hogy a telefon pontosan mikor, milyen menetrend szerint, illetve milyen hivatalos áron válik majd elérhetővé a piacon. A bemutató során remélhetőleg erről is beszámolnak majd, itt nyilván egy globális megjelenést készítenek elő.

A rendezvényről mi is beszámolunk majd, a Xiaomi a házon belüli elképzelés szerint ismét nagyot dob majd az új fejlesztéssel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • superxepi #1
    Én személy szerint teljesen megvagyok elégedve a Xiamo Redmi 5 plusz telefonnal. Aki ennél nagyobb spertivákra vágyik ám legyen. Idáig Lenovo függő voltam, K 8-ig vagyis amig a pénztárcam engedte. a Xiamo több pluszt fel mutatni jelenleg telefon terén mint a Xiamo. Itthon Lenovo IdeaCentre C40-30, 21.5" Touch all in one számítógép(F0B400J4HV) használok. Nagyon nagy erő a XIAMO !!!