Gyurkity Péter

Érkezőben az Oppo R9s

Szinte minden részlet kiszivárgott a bemutató előtt, a cég néhány képet is közölt.

Az Oppo – amely a kínai piacon a legsikeresebb márkák között szerepel - gyakran tűnik fel lapunk hasábjain, bár Európában nyilván jóval szerényebb pozíciókkal rendelkeznek. Néhány napon belül bemutatják soron következő telefonjukat, erről azonban már szinte minden részlet kiderült.

Először az AnTuTu adatbázisában bukkant fel a Kínában már televíziós reklámokban is megjelenő készülék, ebből pedig kiderült, hogy a várhatóan 5,5 hüvelykes kijelzőhöz az 1080p felbontás, a nyolcmagos Snapdragon 625 chip, az Adreno 506 grafikus vezérlő, 4 GB RAM, egy 64 GB-os tároló, valamint egy 3010 mAh-s akkumulátor csatlakozik majd, amely a Super VOOC gyorsfeltöltési funkciót is támogatja – ennek révén alig 15 perc alatt feltölthetjük azt, de egy mindössze 5 perces töltéssel is 10 órán keresztül beszélgethetünk.


A képkészítésért két 16 megapixeles f/1.7 kamera felel majd, ebből az egyik a hátoldalon, a másik az előlapon kapott helyet. A cég elsőként alkalmazza a Sony új IMX398 szenzorát, ők gyenge fényviszonyok mellett is kitűnő képeket ígérnek, bár ez nyilván csak a hétköznapok során igazolódhat be. A felhasználók már jelezhetik érdeklődésüket a hivatalos oldalon, ám ez mindössze annyit jelent, hogy az úgynevezett flash-akciók keretében vetélkedhetnek majd egy-egy példányért. A készülék egyébként az R9s Plus típussal egészülne ki, ezek egyszerre rajtolnának el. Néhány kép is megjelent a készülékről, amelyek a hátoldalon futó úgynevezett antennavonalakat emelik ki, ez az illetékesek szerint biztosabb térerőt jelent majd.

A hivatalos bemutatóra október 19-én kerítenének sort, ezt követi az értékesítést megindulása.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!