Gyurkity Péter

A képkészítésre fókuszál az Oppo F-sorozat

A kínai gyártó okostelefonok egy új sorozatát jelentette be, amely a képkészítés terén emelkedne ki.

Az utóbbi hetekben-hónapokban megszokhattuk, hogy a kínai Oppo egyre-másra jelenti be újabb készülékeit, amelyek többnyire kedvező áron, vegyes hardverrel jelennek meg. A cég jó ideje jelen van a nemzetközi piacon, és bár Európában még mindig viszonylag kevésbé ismert, a gyorsan bővülő kínálat hamarosan változtathat ezen.

A most közzétett hivatalos bejelentésben egy teljesen új sorozat várható bemutatkozásáról olvashatunk, amely a képkészítés terén hozhat újdonságot magával. Sajnos a pontos hardveres részleteket sem a teljes sorozatra, sem pedig annak elsőként bemutatkozó tagjára vonatkozóan nem osztottak meg a nagyközönséggel, azt azonban már tudjuk, hogy az Oppo F1 jó eséllyel nem prémium, hanem egy középkategóriás megoldásként jelenik majd meg, kameráival azonban kifejezetten kellemes élményt biztosítana, hiszen az illetékesek ezek teljesítményére helyezik a hangsúlyt, többek között a korábban bemutatott csúcskategóriás modellek alkarészeire építve.


A külső dizájnt illetően jelenleg mindössze annyit mondhatunk el, hogy fém burkolatra és vékony kivitelre számíthatunk, bár a most megosztott két kisebb felvétel nem mutatja meg nekünk a teljes külalakot. Azt azonban már többen gyorsan leszögezték, hogy a prémium kamerák alkalmazása a középkategóriában logikus lépésnek mondható, hiszen itt nyilván sokak érdeklődését felkelthetik, bár sok függ majd a pontos specifikációtól és a kereskedelmi ártól is.

A cég várhatóan az elkövetkező hetekben oszt majd meg további részleteket az érdeklődőkkel, erről mi is beszámolunk majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!